Perşembe, Nisan 25, 2024

Steam Sonbahar İndirimleri Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her yıl yılbaşına yakın bir zaman diliminde gerçekleştirilen Steam Sonbahar indirimleri, bugün itibari ile başladı. İşte öne çıkan oyunlar.

Steam, her yıl belli dönemlerde gerçekleştirdiği indirimlerle birlikte kullanıcıların takdirini toplamaya devam ediyor. En son geçtiğimiz haftalarda Cadılar Bayramı ile gerçekleştirilen oyun indirimleri, sadece korku türündeki oyunları kapsıyordu.

Bugün itibari ile başlayan Steam Sonbahar indirimleri ise genel itibari ile birçok oyunda büyük oranda indirimler sunuyor. Eğer kütüphanenize yeni oyunlar eklemek için bekliyorsanız, bu indirimleri değerlendirebilirsiniz.

İşte Steam Sonbahar indirimlerinde öne çıkan birkaç oyun:

The Crew 2

steam sonbahar indirimleri 10

 Bu yıl yayınlanan ve açık dünya bir yarış oyunu olarak kendini gösteren The Crew 2, mağazada daha önce 209 TL’ye satılıyordu. Bugün gelen %60 oranındaki indirimle beraber oyunun fiyatı 83.60 TL oldu.

Rocket League

steam sonbahar indirimleri 8

Birbirinden farklı araçlarla bir futbol müsabakası gerçekleştirdiğiniz eğlenceli Rocket League, 31 TL etiketini %50 indirim ile 11.99 TL olarak güncelledi.

GTA 5

steam sonbahar indirimleri 7

 Yılların eskitemediği efsane oyun GTA 5, her sezon olduğu gibi bu indirimde de fiyatını düşürdü. Henüz oynamadıysanız ya da Online olarak oynamak isterseniz 169 TL’den %34 indirim ile 111.54 TL’ye inen GTA 5’i satın alabilirsiniz.

TC Rainbow Six Siege

steam sonbahar indirimleri 9

Birbirinden farklı stratejilerle düşmanlarınızı alt edeceğiniz çok sevilen oyun Rainbow Six Siege, %30 indirim ile 76.99 TL’den 53.89 TL’ye indi.

Assassin’s Creed Odyssey & Assassin’s Creed Origins

steam sonbahar indirimleri 2

AC serisinin son efsanesi AC Odyssey, bu sonbahar indirimi ile %30 ucuzladı ve 309 TL’den 207 TL’ye indi. Öte yandan bir önceki oyun Origins’de de %60 oranında bir indirim mevcut. AC Origins 83.60 TL’den satılıyor.

Counter Strike: Global Offensive

steam sonbahar indirimleri 3

Efsaneler efsanesi Counter Strike’ın son güncel oyunu GO, %50 indirim ile 25 TL’den 12.50 TL’ye indi. Birbirinden farklı kapışmalar için bu fiyata öneririz.

NBA 2K19 

steam sonbahar indirimleri 4

Basketbol severlerin oyunu NBA 2K19’da bu yıl Sonbahar indirimleriyle yüz güldürüyor. Serinin son oyunu 199 TL fiyat etiketinden %50 indirim ile 99.50 TL’ye düştü.

Shadow of the Tomb Rider

steam sonbahar indirimleri 11

Serinin heyecanla beklenen son oyunu Shadow of the Tomb Rider, %50 indirim ile birlikte 209 TL’den 104,50 TL’ye düştü.

Call of Duty WWII

steam sonbahar indirimleri 12

Call of Duty serisinin son oyunu olan CoD WWII, sizi ikinci dünya savaşının en kanlı ve aksiyonlu çarpışmasının içerisine çekecek. %40 indirim gelen oyunun fiyatı, 209 TL’den 125 TL oldu.

Life is Strange 2

steam sonbahar indirimleri 1

Tarzı ile oyun dünyasında farklı bir yer edinen ve kısa sürede sevilen seçimli hikaye oyunu Life is Strange 2, %50 indirim ile 23.99 TL’den 11.99 TL’ye indi. Seçimli oyunlara karşı ilginiz varsa tavsiye ederiz.

Euro Truck Simulator 2

steam sonbahar indirimleri 5

Arka planda Müslüm Gürses, biz yollarda çilekeş. Efsane tır simülasyon oyunu Euro Truck Simulator 2, %75 indirim ile 9.75 TL’den satılıyor. Oyunun indirimsiz fiyatı 39 TL.

Daha fazla oyuna ulaşmak için Steam Sonbahar İndirimleri sayfasına göz atabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Hep Stardew Valley oynamak istemişimdir.Korsanda indirip oynamak istemiyorum.Rica etsem yardım edebilirmisiniz? Steam hesap adı: mikenkrali

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler