Salı, Nisan 23, 2024

Steam Üzerinden İki Oyun Ücretsiz Sunuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Epic Games tarafından ücretsiz oyun atakları gelmeye devam ederken, bir yandan da Steam tarafından ataklara karşılık verildiğini görüyoruz. Son olarak toplam değeri 48 TL olan iki oyunun ücretsiz olarak sunulduğu açıklandı.

Her iki oyuna da kullanıcıların 7 Nisan tarihine kadar ücretsiz olarak erişebileceklerini belirterek oyunlardan söz edelim.

İlk oyunumuz Autobahn Police Simulator oyunu

Adından da anlayabileceğini gibi polis simülasyon oyunu olan Autobahn, Aerosoft GmbH tarafından geliştirilmiş, suçluları yakalamaya çalıştığını bir sürüş simülasyonu. Sadece PC tarafında değil, iOS ve Android olmak üzere mobil tarafta da kendisini gösteren oyun adını Almanya’nın Autobahn karayolundan almakta. Zaten oyunun tamamı da bu karayolu üzerinde geçiyor. Aksiyon dolu kovalamacalara tanıklık ediyoruz.

Oyun Ücretsiz

İkinci oyunumuz One Drop Bot!

Yine Steam üzerinden yayınlanan mini platform oyunlarından biri olan One Drop, zorlu platformlarda mücadele ettiğiniz oyunlardan bir tanesi. Mini bir robotu kontrol ediyorsunuz ve bu robotun engellerden sorunsuz bir şekilde geçmesini sağlıyorsunuz. Bir nevi bulmaca oyunu olarak gösterebileceğimiz seride birçok zorluk derecesi var ve her seviyede yapım biraz daha zor bir hal alıyor.

Oyun Ücretsiz

Her iki oyunun da şu an için Steam üzerinde ücretsiz olduğunu tekrar hatırlatalım. Ücretsiz olarak sunulacak süre ise başta söylediğimiz gibi 7 Nisan olarak açıklandı. Bu tarihten sonra yapımlar tekrar ücretli olarak satışa devam edecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

4 YORUMLAR

  1. Eveet sayın uygulamalar bu hafta neyi ücretsiz yaptınız öncelikle epic games

    Epic games:world war z ve eğlenceli arkadaşlarınızla oynabileceginiz ek 2 oyun

    Tebikler peki steam six ne yaptınız

    Steam:insanların hayatta para vermeyeceği oyunları beleş yapıp morallerini bozarak sıkım sonik oyunları vermeyi seçtik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler