Perşembe, Nisan 25, 2024

Steam’in En Popüler Aksiyon-Macera Oyunları

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sizler için derlediğimiz Steam’in En Popüler Aksiyon-Macera Oyunları listemizle karşınızdayız. Bildiğiniz üzere Steam‘in yaz indirimleri başladı. 5 Temmuz’a kadar sürecek olan indirimlerde %20’den %80’e, hatta %90’a kadar indirimlere girmiş olan oyunların popülerliği oldukça arttı. Tabi ki de bundan en çok nasibini alan aksiyon ve macera oyunları oldu. Bu listede de Steam‘in en çok satan aksiyon ve macera oyunlarından bahsedeceğiz. Kaçırılmaması gereken fırsatlarla satışta olan bu oyunları siz de kütüphanenize ekleyebilir arkadaşlarınızla ya da tek başınıza keyfini sürebilirsiniz.

cs go fps viewmodel crosshair

1 – Counter Strike : Global Offensive

21 Ağustos 2012 tarihinde çıkan ve en çok tutan oyunlardan birisi olan Counter Strike : Global Offensive, birçok oyuncuya göre de en iyi aksiyon oyunlarından biri. O kadar popüler ki yarışmaları bile yapılmakta, hatta birincisi de Türkiye. Asıl fiyatı 24₺ olan oyun, %33 yaz indirimiyle beraber 16,08₺ gibi bir fiyatla satılmakta. 1.5 milyona yakın çok olumlu inceleme ile bu oyun listemizin birinci sırasında.

gta 5 header

2 – Grand Theft Auto V

14 Nisan 2015 tarihinde çıkan, Grand Theft Auto serisinin son oyunu olan GTA V, birçok oyuncunun zaten hali hazırda bildiği bir oyun olarak karşımıza çıkmakta. Steam‘de karışık, son derece olumsuz gibi oylar alsa da oyuncular arasında da bir hayli popüler olan oyun daha çok +16 bir oyun olsa da her yaştan kesim oynamakta. Donanımın yüksek olmasını gerektiren oyun %50 indirimle 89,50₺ gibi bir fiyatla satılmakta.

player unknowns battlegrounds pubg

3 – PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

Çok değil, 23 Mart 2017 tarihinde çıkmış ve bugün 3. ayını doldurmuş olan PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, veya PUBG, şahsen benim de almak istediğim gayet güzel bir aksiyon-macera oyunu. Oyunun amacı hayatta kalan son kişi olmak. 55.000’e yakın “çoğunlukla olumlu” oy almış bir oyun olan PUBG, maalesef bu yılki Steam yaz indirimlerinde indirime girmedi. İndirimsiz fiyatı 69₺.

middle earth shadow of morror

4 – Middle-Earth | Shadow Of Morror

30 Eylül 2014 tarihinde çıkan, Ortaçağ zamanlarında geçen Shadow Of Morror, kurgusal karakterler de içeren, şahsen “müthiş” bir aksiyon-macera oyunu. 23.000’e yakın çok olumlu incelemeye sahip Shadow Of MorrorSteam yaz indirimlerinden büyükçe bir pay aldı. Ayrıca yılın oyunu da seçildi. Bu yılki Steam yaz indirimlerinde %80 gibi bir indirim ile 59₺’den 11,80₺’ye kadar fiyatı düştü. Bu fırsat kaçar, bence kaçırmayın.

the witcher 3 wild hunt

5 – The Witcher 3 : Wild Hunt

Bu oyun da tipografi açısıından Shadow Of Mordor‘a benzese de, bu oyun aslında bir role-playing oyunu. Aksiyon ve macera tabii ki var. 18 Mayıs 2015’de çıkan oyunun 250’yi aşkın ödülü var. The Witcher 3‘ün de Steam yaz indirimlerinden nasibini aldığını belirtelim. Steam yaz indirimleriyle beraber The Witcher 3, %40 indirimle 59,99₺’den 35,99’a düştü. Ayrıca “Game Of The Year Edition” ile sadece 1,50₺ fark ile Blood and Wine ve Hearts of Stone DLC paketlerini de alabileceksiniz. Game Of The Year Edition’ın fiyatı ise %50 Steam yaz indirimi alarak 74,99₺’den 37,49₺’ye düştü.

portal 2

6 – Portal 2

Eski olmasına karşın gayet güzel bir oyun olan Portal 2 de listemizde mevcut.Macera oyunlarından en kurgusal olanı budur sanırım. 19 Nisan 2011 tarihli oyun aslında maceradan çok bir bulmaca oyunu olsa da sizi “geleceğimsi” maceralara götürüyor. 65.000’e yakın son derece olumlu inceleme almış olan Portal 2, %90 gibi bir Steam yaz indirimi ile fiyatını 31₺’den 3,10₺’ye kadar düşürdü.

h1z1 king of the kill

7 – H1Z1 : King Of The Kill

18 Şubat 2016’da çıkan H1Z1 : King Of The Kill, bol aksiyonlu bir hayatta kalma oyunu. Çok oyunculu modundayken kalabalık oyun moduna dönüşmekte. Genellikle karışık oylamada olan oyun henüz “Early Access” modunda olduğu için halen geliştirilmekte olsa da gayet güzel bir oyun olduğunu söylenebilir. Steam yaz indirimlerinden nasibini alan H1Z1 : King Of The Kill‘in fiyatı, %50 indirimle 31₺’dan 15,50₺’ye düştü.

dishonored 2

8 – Dishonored 2

Oyunun yapısı tıpkı Assasin’s Creed oyunlarına benzemekte, benim de şahsen gayet beğendiğim bir oyun olmakta. Yılın oyunu ödülü kazanmış oyun yine bir role-playing oyunu. Aksiyon ve macera ile bezenmiş gayet güzel bir oyun olan Dishonored 2 da listenin neredeyse geri kalanı gibi Steam yaz indirimlerinden nasibini almış. Çoğunlukla olumlu incelemeler alan Dishonored 2, %50 indirim ile beraber 114,99₺’den 57,49₺’ye düştü.

just cause 3

9 – Just Cause 3

Bir listenin daha sonuna geldiniz, tebrikler. Bu arada Steam yaz indirimleri yalnızca 5 Temmuz’a kadar sürüyor. Bugün itibarı ile 12 gününüz kaldı, bu yüzden acele edin.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler