Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Take Two Yeni Yılda 16 Oyun Çıkaracak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Elinde olan büyük şirketleriyle tanıdığımız Take Two yeni yıla, 16 oyunla birlikte geleceğini açıkladı.

take two 1

Oyun sektöründeki yeri çok yüksekte olan Take Two, yeni yılda 16 oyun çıkaracağını açıkladı.  Take Two’nun bu açıklamasında göze çarpan bir şey daha vardı. O da Take Two yeni yılda çıkaracağı 16 oyundan birinin üst seviye bir stüdyodan yeni bir marka olacağını açıkladı. Bu da oyuncuları heyecanlandırmaya yetti.

take two 3

Şirket dün bir mali kazanç raporu yaptı. Bu raporda şirket Nisan 2024 ile Mart 2024 arasında üç sürükleyici büyük bir oyun planı olduğundan bahsetti. Bu da hemen akıllara bu üç oyundan biri GTA 6 olabilir mi sorusunu getirdi. Şirketin bu açıklamasında bildiğimiz şeyler üç oyundan ikisinin NBA 2K24 ve WWE 2K24 olacağı.

Take Two’nun Açıklamaları Oyuncuları Heyecanlandırdı.

Take Two üçüncü oyun için üst seviye stüdyolarımızdan birinin geliştirdiği hevesle beklenen yeni bir marka dedi. Bu açıklamayla birlikte oyunun GTA 6 olma ihtimali epeyce düştü. Sebebi ise bu oyunun yeni bir marka olarak açıklanması. Tüm bunlara rağmen oyuncular hala bu markanın Rockstar Games’in yeni bir markası olabileceğini konuşuyor.

take two 4

Take Two geçtiğimiz günlerde de bir rapor paylaştı. Bu raporda 5,3 Milyar Dolara ulaşarak şirketin rekor kırdığını da açıkladı. Bu açıklamaların devamında ise 2025 ve 2026 için beklentilerinin yüksek olduğunu söylediler. Bu doğrultuda bu sefer bu tarihler arasında GTA 6 oyunun çıkışını beklemek doğru gibi gözüküyor.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler