Perşembe, Nisan 18, 2024

Tales of Arise’ın Çıkış Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bandai Namco, Tales of Arise‘ın çıkış tarihini duyurdu.

Oyun, 10 Eylül 2021 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak.

TalesofArise Video 00

Bu çıkış tarihinin yanı sıra, oyunun PS5 ve Xbox Serisi platformlarına da özel olarak geldiğini bugün fark ettim. Wccftech aracılığıyla, yeni konsollar için sürüm 60FPS performans modu ve 4K görsel mod seçeneklerine sahip olacak.

Tales of Arise, 2020’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da piyasaya sürülmek üzere E3 2019’da duyurulmuştu. Ancak geçen yaz ertelendi ve yeni bir çıkış tarihi verilmemişti. Şimdi ise net bir çıkış tarihi var.

Arise, Tales serisinin Japon rol yapma oyunlarının 17. ana girişi ve 2016’daki Tales of Berseria’nın devamı niteliğindedir. Duyurunun yanında yeni bir fragman da ortaya çıktı. Daha fazla hikaye odaklı, iki ana karakterin çeşitli ortamlarda kendi yolunda savaştıklarını görüyoruz. Ayrıca iki parti üyesi de ortaya çıktı.

Oyun tanıtım yazısı

300 yıl boyunca Rena, Dahna gezegenini kaynaklarını sömürerek ve insanların onurlarını ve özgürlüklerini yok ederek yönetti. Hikayemiz farklı dünyalarda doğan, kaderlerini değiştirip yeni bir gelecek yaratmak isteyen iki insanla başlıyor. Yeni karakterler, güncelleştirilmiş dövüş sistemi ve klasik Tales of oynanış mekanikleriyle dünyaca ünlü Tales of serisinin sıradaki bölümü Tales of Arise’ı deneyimleyin.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler