Salı, Nisan 23, 2024

Tango’lu Lenovo Phab 2 Pro Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tango‘lu olarak üretilen ilk Lenovo akıllı telefonu Phab 2 Pro teknik özellikleri ve detayları ile birlikte yayınlandı. Google’ın artırılmış gerçeklik teknolojisi olan Tango, Lenovo‘nun yeni akıllı telefonu ile birleşti. Cihazın tüm teknik özellikleri ve piyasa satış fiyatı haberimizde.

Tango’lu Lenovo Phab 2 Pro

Öncelik olarak cihazın teknik özelliklerinden bahsetmeden önce Phab 2 Pro‘nun 6.4 inç devasa ekranı olduğunu söyleyelim. Yani şuanda bile 5.5 inç ekranları kullanırken bile zorlanıyoruz, Lenovo Phab 2 Pro‘yu nasıl kullanabileceğimiz konusunda akıllarda şüpheler yok değil. Cihazda 2560 x 1440 piksel çözünürlük bulunurken, 2.5D kavisli cam bulunuyor. 4 GB RAM ve Snapdragon 652 işlemcisi ile orta segment kullanıcılara hitap ediyor diyebiliriz.

Depolama tarafında ise 64 GB’lık dahili hafızası yer alıyor. Dilerseniz bunu microSD kart ile 128 GB‘a kadar yükseltebiliyorsunuz. Google’ın Tango teknolojisi ile birlikte 16 Megapiksel arka kamera ve üç boyutlu derinlik algılama sistemi normal kameraların da ötesine geçmiş. Nesneleri takip ederek ortamda bulunan 3D görüntü haritasını çıkartabiliyor. Ayrıca cihazda derinlik algılayıcı sensör gerçek dünyadan sanal sahneler oluşturabiliyor.

Lenovo-Phab-2-Pro-Özellikleri
Batarya Cimrisi

Lenovo Phab 2 Pro‘da 4050 mAh batarya bulunuyor. Bu batarya ile birlikte 1,5 günü rahatlıkla devirebiliyorsunuz. Cihaz 6.5 inç dev bir ekrana sahip olduğu için şarjın çabuk tükeniyor olması içten bile değil. Toplamda 259 gram ağırlığına sahip olan Phab 2 Pro Eylül ayında kullanıcıların karşısına çıkacak.

Piyasa satış fiyatı 499 dolar olan cihazın ayrıca Phab 2 ve Phab 2 Plus modelleri de çıkacak. Bu cihazların fiyatı ise 199 dolar ile 299 dolar arasında olacak. Türkiye’ye gelip gelmeyeceği konusunda henüz net bir bilgi bulunmazken, Türkiye satış fiyatının 1899 TL ve civarında olacağını tahmin ediyoruz. Lenovo Phab 2 Pro‘nun tüm teknik özelliklerini aşağıdaki karşılaştırma tablosundan inceleyebilirsiniz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

5 YORUMLAR

  1. Tango mu öğretecek bu ? 6.5 inç bir cihaz telefon değil tablettir. Tek elle kullanmak imkansız Türkiye’de gitmeyeceğini şimdiden söylüyorum. Lenovo kardeş buraya hiç girme bu cihaz ile..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler