Cumartesi, Nisan 20, 2024

Technopc, Savunma Sanayine Özel Ürünleriyle SAHA Expo 2021 Fuarına Katılıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

SAHA EXPO 2021 Fuarı için beklenen zaman geldi. Savunma, havacılık ve deniz sektöründe, en gelişmiş teknolojilerin boy göstereceği fuar önümüzdeki hafta kapılarını açıyor. 10-13 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan fuarda, savunma sanayisinin devlerini de bir arada görme şansını bulacağız.

Türkiye Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından da destek verilen fuarda tam 30 ülkeden 600’ün üzerinde firmanın yer aldığını göreceğiz.

Fuara katılacak olan firmalar arasında en çok dikkat çeken ise Technopc olacak. Öyle ki marka yerli ve milli imkanlarla üretilen savunma sanayi ürünlerini sergileyerek, bu alanda dünya devleri arasında olduğunu da göstermiş olacak.

Kaçırmayın: Technopc TA15JR5 Laptop İncelemesi

Peki Technopc Neler Üretiyor?

SAHA EXPO 2021 fuarında da göreceğimiz ve aynı zamanda SAHA İstanbul üyesi olan Technopc’nin neler ürettiği ve nasıl çalışmalar yaptığı konusunda da bilgi verelim.

Fuarda da ürünleri boy gösterecek olan Technopc, kendi bünyesinde yer alan ARGE ekibi ile beraber savunma sanayinde sahadaki araçların içinde ya da savunma birimleri tarafından kullanılması üzerine üretilen bilgisayar ve bilgisayar ürünleriyle öne çıkıyor.

Technopc

Askeri şartlara dayanıklı ve uluslararası dayanıklılık standartlarına uygun olan bu bilgisayarlar zorlu testlerden geçerek milli imkanlar kullanılarak üretiliyor. Türkiye’nin yerli bilgisayar üreticisi sertifikasına sahip ilk ve tek markası olan Technopc, ürünlerinde sadece donanım değil, aynı zamanda yapay zeka destekli yazılımlara da yer veriyor.

Ürün gamı içerisinde MIL-STD, NATO ve IP gibi uluslararası standartlarda üretilerek test edilmiş ve uygunluk belgesi almış askeri bilgisayarlar ve tabletler bulunuyor. Bu cihazlar fiziksel olarak yüksek mukavemetli malzeme ile kaplanmış, her açıdan düşmeye karşı dayanıklılık gösteren, askeri alanlarda kullanıma uygun cihazlar.

Technopc

Ayrıca tüm arayüzler su geçirmez ve toz geçirmez malzemelerle donatılmış olarak kullanıma sunuluyor ki bu da yine saha şartlarında hiçbir sorun yaşanmadan cihazların kullanılmasını sağlıyor.

SAHA EXPO 2021 Fuarı kapsamında da markanın savunma sanayisi için sunduğu bu ürünleri görmek mümkün olacak. Ama şunu da ekleyelim ki, marka daha çok savunma sanayi alanında yaptığı çalışmalarla ünlenmiş olsa da son kullanıcılar için ve kurumsal kullanımlar için de birçok teknolojik çözüm sunduğunu ve özel ürünleri olduğunu da eklemiş olalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler