Salı, Ekim 22, 2024

The Finals’ın Açık Betasında 7.5 Milyon Oyuncu Yer Aldı

The Finals‘ın açık betasında, 7.5 Milyon oyuncu yer aldı. Geçtiğimiz aylarda Embark Studios adında bir şirket, yeni geliştirdikleri bir oyunu duyurmuştu. Daha önce bir oyun geliştirme tecrübesi bulunmayan bu firma Playstation Showcase’de yeni oyununu duyurmuştu. Bu duyurudan dolayı da FPS oyunu seven oyuncular bu oyunu merakla beklemeye başlamıştı. Aslında oyun temeline indiğinizde düz bir FPS oyunu olarak gözüküyor ancak oyundaki bazı mekanikler oyunu çekici kılıyor.

the finals 2 - PC Hocası

Bu mekaniklerden en önemlisi oyunun çevresindeki çoğu yapının yıkılabilen bir çevreye sahip olması bu mekanikle birlikte çevrenizde gördüğünüz çoğu yapıyı çeşitli silahlar ile yıkabiliyorsunuz. Bu mekanik eski FPS oyunlarında çokça yer alan bir özellik olmuştu. Çevre yıkma mekaniği Battlefield 4 ile çok iyi bir yere gelmişti. Bu oynanış mekanikleriyle dikkat çeken The Finals, geçtiğimiz günlerde açık betaya girdi.

BENZER:  Silent Hill Serisinin Yeni Oyunu Ücretsiz Olarak Yayınlandı

The Finals’ı Açık Betada 7.5 Milyon Oyuncu Deneyimledi

Oynanış mekanikleri ve Free To Play yani ücretsiz olmasıyla dikkat çeken The Finals geçtiğimiz günlerde açık betaya girdi. Açık betaya girdiği gibi çok fazla ilgi gören oyun açık betada 7.5 Milyon oyuncuya ulaştı. Oyunu geliştiren stüdyo ise bu durum hakkında: “Bizim için unutulmaz bir haftaydı;7.5 Milyon gibi çok büyük bir yarışmacı arenaya girdi. Şimdi biraz durup tanımlamamıza yardımcı olduğunuz tüm düzeltmeler ve iyileştirmeler üzerinde çalışmaya geri dönmemizin zamanı geldi.” dedi.

the finals 3 - PC Hocası

Ayrıca oyun istatistiklere göre beta sırasında Steam’de, 264.874 eş zamanlı oyuncuyla zirveye ulaştı. Tüm bu rakamlar şirket için iyi olsa da oynayan oyuncular, oyunda hala bazı eksiklerin olduğunu söyledi.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler