Çarşamba, Mayıs 1, 2024

Total War Saga:Troy ücretsiz olarak çıkış yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Total War Saga:Troy‘un 13 Ağustos‘ta çıkış yapacağını ve bir gün boyunca ücretsiz olarak oyunculara sunulacağını sizler ile paylaşmıştık. Beklenen gün geldi ve oyun Epic Games Store‘da ücretsiz olarak çıkış yaptı.

Total War Saga:Troy nedir ?

Efsane Total War serisinin yeni oyunu bizleri Truva savaşına götürüyor ve Yunan Mitolojisi bizleri karşılıyor. Oyun hakkında yazdığımız bir diğer haberimize buradan giderek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Total War Saga Troy

Total War Saga Troy .

Oyunun ne kadar süre boyunca ücretsiz olacağını da hemen sizler ile paylaşalım. Total War Saga:Troy, bugünden itibaren (13 Ağustos) bir gün boyunca ücretsiz olacak. Oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize ekledikten sonra kalıcı olarak sizlerin olacak. Kampanya süresinden sonra ise oyun 215 TL karşılığında oyunculara sunulacak.

Oyunun Epic Games Store sayfasına gitmek isteyen takipçilerimiz buradan sayfaya gidebilirler. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizler ile paylaşabilirsiniz. Yunan Mitolojisine gideceğimiz Total War Saga:Troy‘da hepinize başarılar dilerim PC Hocası takipçileri. 🙂

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler