Cumartesi, Nisan 20, 2024

Türk Girişimciden Araç Park Etme Oyunu: Real Car Parking

Paylaş

silkroad gaminggentr

Mobil kullanıcıların oyun oynarken en fazla tercih ettiği ve keyif aldığı oyunlar arasında araç park etme oyunları geliyor. Sayfamız ile iletişime geçen Doğukan yeni araba park etme oyunu Real Car Parking‘i bizlerle paylaştı. İlk etap için Android platformunda yayınladığı oyunu sizlerle paylaşmak istedik.

Şu Sıralar Gururluyuz

Şu sıralar Türk girişimci arkadaşlarımızın geliştirmiş olduğu yazılımlar, oyunlar ve uygulamalar ile açıkçası göğsümüz kabarıyor. Yıllardır hasret kaldığımız şu konumlara yavaş yavaş eriştiğimizi görmek (geçte olsa) insanı heyecanlandırıyor. Biz de bu konuda arkadaşlarımıza destek vererek “çorbada ufacık bir tuzumuz” oluyorsa ne mutlu bize. O yüzden Türk girişimcilerin geliştirmiş olduğu tüm uygulama, yazılım ve oyunlara devletimizin de daha yakından destek vermesini rica ediyoruz.

Real-Car-Parking-2
Real Car Parking’i Nasıl Bulduk ?

Planet Game Studio adı altında yayınlanan araç park etme oyunu Real Car Parking‘i indirip denediğimizde açıkçası sürükleyici ve keyifli bulduk. Sürükleyiciden kastımız ise, bölümleri geçtikçe bir sonraki bölümü geçme azmi otomatik olarak sizde beliriyor. Zorlaşan bölümler ilerleyen zamanlarda sizi çileden çıkartabilir. Grafik anlamında ise aracın görünümü, gaz ve fren stabil çalışıyor.

Şimdi eğri oturup doğruları konuşmak gerek; Real Car Parking‘i emsallerine göre başarılı bulduk. Bölümlerin giderek zorlaştığı anlarda seviye 13’e kadar gelip bırakmak zorunda kaldık. Zira hem vakit hem de o kadar sabır yoktu açıkçası.

Real-Car-Parking-3
Eğer siz de Doğukan kardeşimizin geliştirmiş olduğu araç park etme oyunu Real Car Parking‘i denemek isterseniz aşağıdaki android bağlantısına tıklayarak telefonunuza indirebilirsiniz. Oyun 36 MB dosya büyüklüğüne sahip.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler