Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Ubisoft, 10 Tane Oyununun Çevrimiçi Hizmetlerini Kapatacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft, 10 tane oyununun çevrimiçi hizmetlerini kapatacak. Oyun dünyasının büyük firmalarından olan Ubisoft, çıkarttığı oyunlarla büyük bir ses getirmeyi her seferinde başarıyor. Şirket, ne zman bir duyuru veya bir fragman yayınlasa oyun dünyasında büyük bir etki oluşturuyor. Şimdilerde ise yaptıkları Avatar oyunu ile yine oyun dünyasında büyük bir ses getirmeye devam ediyorlar.

ubisoft 2

Ancak yaptıkları oyunların dışında şirket içinde farklı durumlar da oluyor. İşte bu durumlardan birisi de geçtiğimiz günlerde oldu. Şirket, bazı eski oyunlarındaki çevrimiçi desteğe son verdiklerini açıkladı.

Ubisoft, Hangi Oyunlarından Çevrimiçi Desteğini Kesti ?

Ubisoft, geçen günlerde yaptığı duyuru ile bazı oyunlarından çevrimiçi desteğini keseceğini duyurdu. Şirketin bu desteğini kesecekleri oyunlarda ise daha çok eski oyunlar yer alıyor.

ubisoft 3

İşte şirketin bu desteğini keseceği oyunlar ile ilgili : “Eski oyunlara yönelik çevrimiçi hizmetlerin kullanımdan kaldırılması hafife almadığımız bir şey ancak bu hizmetlerin arkasındaki teknoloji güncelini yitirdiği için bu aynı zamanda bir zorunluluktur. Sonuç olarak, 25 Ocak 2024’te çeşitli oyunların farklı platformlardaki çevrimiçi hizmetlerini kullanımdan kaldıracağız” dedi. Ayrıca bu konuşma ile birlikte çevrimiçi desteği kesilen oyunların da listesini verdi. İşte o oyunlar:

  • Assassin’s Creed II – Xbox 360
  • Assassin’s Creed Brotherhood – Mac
  • Assassin’s Creed Liberation HD – Playstation 3, Xbox 360
  • Assassin’s Creed Revelations – PC
  • Ghost Recon Future Soldier – PC
  • Heroes Of Might And Magic VI – PC
  • NCIS – P
  • R.U.S.E – PC
  • Splinter Cell: Conviction – Xbox 360
  • Trials Evulation – PC

İşte şirketin çevrimiçi desteğini kaldırdığı oyunlar bu oyunlar. 25 Ocak 2024 tarihinden itibaren de oyuncular bu oyunların çevrimiçi oynayamayacak, Ubisoft hesaplarını bağlayamayacak ve herhangi bir çevrimiçi özelliği kullanamayacak. Ancak oyunları çevrimdışı oynamaya devam edebilecekler.

Çağrı Yavan
Çağrı Yavan
Merhaba, ben Çağrı Yavan. Teknoloji ve oyun dünyasına meraklı bir yazarım. PC Hocası'nda, oyunlar ve teknoloji ile ilgili haberleri takip ediyor, okuyuculara bu alandaki yenilikleri aktarmak için çalışıyorum. Oyunları ve teknolojiyi sevmek, takip etmek ve paylaşmak benim için bir tutku.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler