Cuma, Nisan 19, 2024

Ubisoft, 170 TL Değerindeki Oyunu Ücretsiz Erişime Açtı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft, Epic Games’in ücretsiz oyun kampanyalarını kıskanmış olacak ki Epic Games’i çok yakından takip ediyor ve belli zaman dilimlerinde ücretsiz oyunlar sunuyor.

En son Epic Games’in 5 gün geçerli olacak her gün ücretsiz oyun vereceği açıklamasının gelmesi üzerine benzer bir hamle de Ubisoft kanadından geldi. 5 gün sürecek, Epic Games ücretsiz oyun kampanyasına karşı 14 Aralık’tan 19 Aralık tarihine kadar ücretsiz oyunlar verileceği duyuruldu. Bu duyurunun ardından ilk ücretsiz oyun da ortaya çıktı.

Firma yeni açıklamasıyla beraber değeri 170 TL olan Starlink Battle for Atlas Digital Edition oyunu ücretsiz olarak sundu.

Biraz uzay savaşları biraz aksiyonun öne çıktığı oyundan söz ederek işe başlayalım. Oyunda Atlas Yıldız sistemi konu ediniyor. Bu yıldız sisteminde yaşayan ancak nesli tükenmiş olan bir ırkın, geride bıraktığı teknolojik sistemlerin ele geçirilmesi üzerine kurulu bir oyunla karşılaşıyoruz.

Amacınız teknolojiyi kötülük için kullanmak isteyen Grax’a karşı durmak. Tabii ki bu yaparken birkaç yer yakıp yıkmanız gerekiyor

Bir hayli eğlenceli olan Starlink Battle for Atlas Digital Edition ücretsiz oldu ama sınırlı süre için. Oyunun Çarşamba yani bugün saat 16:00’a kadar kütüphaneye eklenmiş olması gerekiyor. Bu tarihten sonra yapım yine ücretli olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler