Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Ücretsiz Spotify için Kötü! Yeni Sınırlar Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ücretsiz Spotify, belli başlı kısıtlamalara sahip olsa da birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor. Tabii ki Premium hesaplarla karşılaştırılamaz ama yine de ücretsiz kullanıcı kitlesinin de servisten yararlandığını biliyoruz. Fakat görünen o ki yakın zamanda bu konuda değişiklikler olabilir. Zira ücretsiz kullanımlar için yeni sınırlamaların yolda olduğu ortaya çıktı.

Ücretsiz Spotify için Yeni Sınırlar Neler Olacak?

Servisi ücretsiz olarak kullananlar için bundan sonraki süreçte;

  • İstenilen şarkıyı açma
  • Şarkıda geri sarma
  • Şarkıyı tekrarlama
  • Çalma listesinde özelleştirmeler yapma

Akıllı karışık çalmayı sunan Smart Shuffle gibi özellikler kullanılamayacak. Bu özellikleri kullanabilmek için kullanıcıların Premium hesabına geçiş yapması gerekecek.

Ücretsiz Spotify

Spotify Sınırlamaları Uygulama İçerisinden Bildirecek

Ücretsiz müzik dinleme servisi için alınan bu yeni kararların, uygulama içi bildirimlerle beraber kullanıcılara gönderileceği de yine gelen bilgiler arasında. Fakat işlevlerin tam olarak ne zaman kapatılacağı netlik kazanmış değil.

Bilgileri sızdıran kaynaklar, bu sınırlamaların öncelikle kullanıcı sayısı en yüksek olan konumlardan biri olan Hindistan için geçerli olacağını belirtiyor. Sonrasında ise Avrupa ve diğer bölgelerde de yeni sınırlar uygulanacak.

Buradan yola çıkacak olursak muhtemelen kısa süre içerisinde ülkemizde de yeni kararlar geçerli olacak diyebiliriz.

Premium kullanıcıları için de yeni gelişmeler var. Bir yandan ücretsiz Spotify için sınırlamaları göreceğiz ama bir yandan da Premium kullanıcıları için Superpremium gibi bir seçenek karşımıza çıkacak. Bu yeni paketle beraber Soundcheck gibi yeni özelliklerin sunulduğunu göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler