Perşembe, Nisan 25, 2024

Vestel Venus V3 5580 teknik özellikleri ve fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Vestel giriş seviyeli akıllı telefon serisine bir yenisini daha ekleyerek aileye yeni üyeler kazandırmaya devam ediyor. Vestel Venüs V3 5580 adı verilen akıllı telefon ergonomik tasarımın yanı sıra, Full HD ekranı ve inceltilmiş çerçevesi ile dikkat çekiyor.

Vestel Venus V3 5580 neler sunuyor ?

Piyasa satış fiyatı 899 TL olan yeni Vestel Venus V3 5580 akıllı telefon 5.5 inç ekran, Full HD çözünürlük ve 8 çekirdekli işlemcisi ön plana çıkıyor. Açıkçası cihaz tek kullanım için biraz büyük olduğu gibi, bu sorunu ortadan kaldırmak için ekran deneyimini 5 boyuta sığdırmış. Test etmeden şuan için bir şey söylemek doğru olmaz ancak bu fiyata özgün bir teknik özellik diyebilirim.

Öte yandan 3 GB RAM ve 3000 mAh batarya bizi fazlasıyla tatmin etti. Zira bu batarya ile 1 – 2 günlük kullanımı rahatlıkla devirebiliyorsunuz. FM Radyo, Kızılöltesi teknolojisi her ne kadar çok geride kalsa da, Vestel Venüs V3 5580 modelinde tercih edilmiş.

vestel-venus-v3-5580-telefon-002
“Kamerası şaşırttı”

Bu fiyat segmentindeki bir akıllı telefondan nasıl bir kamera beklersiniz ? Zira ben maksimum 8 veya 12 megapiksel beklerdim. Ancak Vestel’in bu modelinde 16 megapiksel arka ve 3 adet led flaş bulunuyor. Kamera özelliklerinde ise otomatik odaklama sensörü, HDR, panorama ve yüz algılama teknolojileri yer alıyor.

Birazdan cihazın tüm teknik özelliklerini aşağıdaki karşılaştırma tablosundan görüyor olacaksınız. Önümüzdeki aylarda Vestel satış noktalarında ve çeşitli e-ticaret sitelerinde satışa çıkacağı gibi, çift SIM kartlı versiyonu da piyasaya sunulacak.

vestel-venus-v3-5580-telefon-003
Alınır mı ?

Sektördeki kullanıcıların algısına göz attığımızda Vestel‘in akıllı telefonlarını gençlerden ziyade daha çok 40 yaş ve üzeri kullanıcılar tercih ediyor. Bu model teknik özelliklere göre çok çok uygun fiyata sahip olduğu için tercih edilebileceğini düşünüyorum.

Teknik detaylar

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

10 YORUMLAR

  1. Hocam gerçekten güzel bir inceleme olmuş. Dediğiniz gibi belli yaş üstü insanlar ve genelde az okumuş çalışan kesim telefonu kurcalamayı sevmiyor ya da bilmiyor. Fotoğrat çekmeyi seviyor. Radyo dinliyor. Bu donanım özellikleri de onlar için fazla bile. Yerli mallarındaki gümrük vergisi vs. imtiyazlar sebebiyle pozitif ayrımcılıktan telefonlar ucuza geliyor, halk olarak da biz faydalanabiliyoruz. Buradaki tek sorun telefonun yeterli testten geçip geçmediği ne derece arge yapıldığı. Bence bu fiyatıyla quatro, gm ve casper’dan daha cazip. Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar.

  2. 10 ay önce Vestel Venüs telefon aldım aldığam alacağıma pişman oldum telefonda ekranın köşesinde dokunmatik algılamıyo diye garantiye gönderdim keşke göndermesedim ilkgönderdiğimde şarj problemi çıktı.Tekrar gönderdim sim kartı okumamaya başladı.Tekrar gönderdim donma kasma başladı.Tekrar gönderdim hoparlörün sesi bozuldu.Ve her defasında telefonda problem algılanamamıştır yazılıp telefona duzeltılcek hıc bısey yapılmadan bozup gerı gonderdıler.Değişim talep etmeme rağmen değiştirilmedi 1 yılda 7 kez garantiye gitti aldığımdan beri benden çok garantide durdu.servisi 5 para etmez .SAKIN ALMAYIN

    • Telefonu 7 kez garantiye gönderdiğini söyleyen arkadaş bence sen doğru söylemiyorsun.Senin gibi sakın almayincilar bu işi profesyonelce yapıyorlar.Ben samsung,lg ve lenovo kullandım.Şimdi de Venüs 5580 kullanıyorum çok da memnunum.Sen bir daha da venüs alma.Diğer markaları boz boz servise gönder.Olur mu canım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler