Perşembe, Nisan 18, 2024

watchOS 8.7 Neler Sunuyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Apple, iki gün önce Eylül 2021 tarihinde kullanıma sunulan watchOS 8 majör işletim sisteminin yedinci büyük güncellemesini yayınladı. Yeni sürüm iki ay önce kullanıma sunulan ve Meksika’daki kullanıcılara EKG özelliğini sunan watchOS 8.6’da yaşanılan sorunları düzeltirken iyileştirmeler sunuyor.

Eğer watchOS 8 uyumlu bir Apple Watch’ınız varsa iPhone’nunuz/iPad’iniz üzerinden Ayarlar uygulamasına giderek; Genel > Yazılım Güncelleme menüsüne giderek Apple Watch’ınız için yayımlanan güncellemeyi kurabilirsiniz. Yeni işletim sistemi güncellemesini cihazınıza kurabilmeniz için akıllı saatinizin en az yüzde 50 pil doluluk oranına sahip olması veya şarj cihazına takılı olması ve iPhone ile arasındaki yakınlığı fazla uzak olmaması gerekiyor.

Apple’ın sunduğu güncellemenin sürüm notlarına baktığımız zaman watchOS 8.7 ile birlikte öne çıkan yeni bir özellik bulunmuyor. Bunun yerine yazılım güncellemesi, hata düzeltmeleri ve önemli güvenlik güncellemeleri ile birlikte temel “iyileştirmelere” odaklanıyor.

Geliştiriciler için watchOS 8.7 neler sunuyor?

watchOS 8.6 SDK, watchOS 8.7 çalıştıran Apple Watch cihazları için watchOS uygulamaları geliştirme desteği sağlıyor. SDK, Mac App Store’dan edinilebilen Xcode 13.4.1 ile birlikte geliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler