Cumartesi, Nisan 27, 2024

watchOS 9 Developer Beta 4 Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Apple, yakın zaman piyasaya süreceği akıllı saatler için geliştirdiği watchOS 9 işletim sisteminin geliştiricilere yönelik dördüncü betasını yayınladı. watchOS 9 Developer Beta 4, üçüncü geliştirici betasının yayınlanmasından yaklaşık üç hafta sonra yayınlandı.

Eğer bir geliştiriciyseniz, watchOS 9’u yükleyebilmek için Apple Developer Center üzerinden yapılandırma profilini indirmeniz gerekiyor. Profili indirip kurduktan sonra iPhone’daki özel Apple Watch uygulaması aracılığıyla Genel > Yazılım güncellemesi kısmından cihazınızı güncelleyebilirsiniz.

watchOS 9 neler getirecek?

watchos 9 ilaçlar
watchOS 9 Developer Beta 4 Yayınlandı! 2

watchOS 9 sürümü; Lunar, Playtime, Metropolitan ve Astronomy dahil olmak üzere dört yeni saat yüzü sunuyor olacak ve ayrıca mevcut bazı saat yüzleri ve komplikasyonlar için güncellemeler içerecek. Görünüm dışında EKG uygulaması artık bir kişinin atriyal fibrilasyonda ne kadar süredir bulunduğunu izlemek için AFib Geçmişi özelliğine kavuşacak.

Uyku Takibi özelliği tarafında ise artık uyku aşamaları yer alacak ve Apple Watch kullanıcıları REM, Core ve Deep uykusundayken saatlerinin kendilerini izlemesine izin verebilecek. Ayrıca sağlık tarafında İlaçlar isimli yeni bir uygulama gelecek; kullanıcıların ilaçlarını, vitaminlerini ve takviyelerini alma zamanı geldiğinde hatırlatıcılarla yönetmelerini ve izlemelerini sağlayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler