Çarşamba, Nisan 24, 2024

WhatsApp Çoklu Cihaz Desteği Artık iOS’te Kullanılabilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp mesajlarınızı telefonunuza bağlı olmadan masaüstü cihazınızdan gönderip almanızı sağlayan WhatsApp çoklu cihaz desteği artık iOS uygulamasının kararlı sürümünde mevcut hale getirildi. Daha önce, son derece sınırlı ve çoğunlukla kapalı bir kullanıcı grubu olan iOS’ta yalnızca WhatsApp Testflight kullanıcıları tarafından kullanılabiliyordu. Uygulamanın 2.21.180.14 sürümünü cihazınıza yüklediyseniz, cihazları bağlamanız için size soru önerilebilir.

whatsapp multi device ios
WhatsApp Çoklu Cihaz Desteği Artık iOS'te Kullanılabilir! 3

Bir macOS/Windows bilgisayarı, bir WhatsApp Web oturumu veya bir Portal dahil olmak üzere 4 adede kadar cihazı bağlayabilirsiniz, ancak yalnızca bir tanesi ana cihazınız bir telefon olabilir.

Eğer bir macOS ya da Windows işletim sistemine sahip bir bilgisayarınız varsa; WhatsApp Web/Portal dahil olmak üzere dört adede kadar cihazı hesabınıza bağlayabilirsiniz ve böylelikle bağlantı kurduktan sonra telefonunuz internete bağlı olmasa bile mesaj gönderebileceksiniz. Özellik kademeli olarak kullanıcılara sunuluyor olabilir, bu nedenle uygulamanızı düzenli olarak güncelleyip güncellemediğiniz konusunda kontrol edin.

Sınırlamalar var!

IMG C6B793A44BE3 1
WhatsApp Çoklu Cihaz Desteği Artık iOS'te Kullanılabilir! 4

Çoklu Cihaz Özelliği her ne kadar kararlı sürüme entegre edilmiş olsa da halen geliştirilme aşamasında olan ve Beta olarak yayınlanan bir özellik. Şirket kullanım öncesinde kullanıcıları şu şekilde uyararak bu beta programında sınırlandırılan işlevleri belirtiyor:

  • Web, Masaüstü veya Portal cihazlarından, telefonunda eski bir WhatsApp sürümü yüklü kullanıcıları arayamaz ve bu kullanıcılara mesaj gönderemezsiniz.
  • Performans ve kalite konusunda etkilenmeler yaşanabilir.
  • Başka bir takım küçük sorunlar yaşanabilir.
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler