Cuma, Nisan 26, 2024

WhatsApp Mesajlarına Tepki Verme (Reactions) Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sohbetteki mesajlara emojiler ile tepki verme özelliği, Slack, Skype, Microsoft Teams gibi uygulamaların yıllardır sunduğu bir deneyimdi ve şimdi WhatsApp da mesajlara tepki verme özelliği ekleyerek akıma katılım sağlamaya çalışıyor. WhatsApp’taki yenilikleri önceden sızdırna WABetainfo ekibine göre, Sosyal medya devi Facebook’un sahip olduğu sohbet mesajlaşma programı, gelecekteki alacağı bir güncelleme ile iOS ve Android uygulamalarına mesajlara tepki verme özelliği ekleyecek.

WABetaInfo, özelliği doğrulamanın yanı sıra, özellikle ilgili bazı detayları da paylaştı. kaynağa inanacak olursak, bir mesaja sonsuz sayıda tepki verilebiliyor olacak ve emoji panelinden herhangi bir emojiyi seçebileceksiniz. Ancak reaksiyon sayısı 999’u aştığında tepkiyi alan kişi 999+ şeklinde görecek. Ayrıca, herkes bir mesaja kimin tepki verdiğini tek tek görebilecek.

WhatsApp Hero
WhatsApp Mesajlarına Tepki Verme (Reactions) Geliyor! 2

Şu anda elimizde olan tek detay özelliğin nasıl çalışacağını gösteren ekran görüntüsünden ibaret. Özelliğin ne zaman yayınlanacağı ve ilk önce hangi platforma sunulacağı henüz belli değil. Her durumda, tepki özelliği ilk olarak WhatsApp’ın beta sürümünü kullananlar için kullanıma açılacaktır ve birkaç günlük testten sonra, şirket kademeli olarak genel kullanıma sunacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler