Salı, Nisan 16, 2024

WhatsApp, Çoklu Cihaz Üzerinde Çalışıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Aynı WhatsApp hesabını aynı anda birden fazla cihazda kullanabilmek, kullanıcıların oldukça uzun süredir istediği bir şey. Birkaç ay önce, WhatsApp’ın çoklu cihaz desteği üzerinde çalıştığı internete sızmıştı ve haberler kullanıcıları mutlu ederken, henüz bu özelliği çalışırken görmedik. Yine de, Facebook’un sahibi olduğu şirketin çok cihazlı mesajlaşma özelliğinin (9to5google aracılığıyla) genel bir önizlemesini düşündüğü bildirildiğinde bu durumun değişmesi muhtemeldir.

whatsapp 8
WhatsApp, Çoklu Cihaz Üzerinde Çalışıyor 2

Farkında olmayanlar için, çoklu cihaz desteği özelliği, kullanıcıların birden fazla cihazı (4 adede kadar) bağlamasına ve aynı anda kullanmasına izin verecektir. Başka bir deyişle, diğer cihazlarda kullanmak için artık WhatsApp mobil uygulamasını açmanız gerekmeyecek ve ana cihazınızı internete bağlamanız gerekmeyecek.

Çoklu cihaz özelliği, herkese açık beta sürümlerinin hiçbirinde mevcut değildir, bu nedenle kullanıcı arayüzü hakkında fazla bir şey bilmiyoruz. Ancak bildiğimiz şey, bu ve çoklu cihaz özelliğinin Telegram gibi diğer popüler sohbet uygulamalarında mevcut olmasıdır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler