Cuma, Nisan 26, 2024

WhatsApp Gruplarına Süresiz Susturma Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

WhatsApp grupları bazen çok sinir bozucu olabiliyor, özellikle koronavirüs salgını nedeni ile evlerde kaldığımız bu zorlu süreçte arkadaşlarımız ile WhatsApp dahil olmak üzere bir çok sosyal medya platformu üzerinden görüşebiliyoruz.

WhatsApp’ta arka arkaya atılan mesajlar bazen insanı çok fazla sinirlendiriyor ki bu aşama da ise gruptan çıkmak yerine maksimum 1 yıl süre ile grupları sessize alabiliyoruz. Ama artık iş değişiyor ve süresiz susturma geliyor.

Facebook bünyesinde çalışmasına devam eden şirket, WhatsApp grup bildirimlerini süresiz sessize almamızı sağlayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Bu özellik şu anda geliştirilme aşamasında ve hazır olduğu zaman Beta’dan çıkartılarak genel kullanıma sunulacak.

Mute Always Android 960x883 1

Şu anda, WhatsApp gruplarını sessize almak için kullanabileceğiniz maksimum süre “1 yıldır”. Ancak şimdi şirket, “1 yıl” seçeneğini “Her zaman” ile değiştirmeyi planlıyor. “Her zaman” seçeneğini belirtmeniz, grupları sonsuza kadar sessize alır ve bu grupların sesini açana kadar bu şekilde kalacaktır. Bu önemli bir özellik değildir, ancak sevmedikleri gruplardan ayrılamayanlar için kesinlikle yararlı olacaktır.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler