Salı, Nisan 16, 2024

Windows 7 ve 8.1 Kullananlar için Son Şans: Windows 10’a Ücretsiz Geçiş Yapabilirsiniz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bildiğiniz üzere dünyanın en çok kullanılan işletim sistemi Windows 7 bu yıl itibari ile destek almamaya başladı. Kurumlar ve şirketler bilgisayar başına ücret ödeyerek halen güvenlik desteği alabiliyorlar ama kişisel kullanıcılar halen ücret ödemeden Windows 10’a yükselebilir!

Amerika Birleşik Devletleri merkezli teknoloji devi Microsoft, Windows 10 işletim sistemini piyasaya sürdükten sonra Windows 7 ve Windows 8.1 işletim sistemi kullanan kullanıcılara ücret ödemeden yükseltebilme imkanı tanımıştı.

Bu program sayesinde milyonlarca Windows kullanıcısı kolaylıkla hiç bir ücret derdi olmadan Windows 10’a cihazlarını yükseltmişlerdi. Şirketin başlattığı ücretsiz yükseltme kampanyası, resmiyete bakıldığı zaman 2016 yılının sonunda bitmişti ancak görünen o ki şirket bunu bitirmemiş ve devam ettiriyor. Kullanıcılar bugün bile Windows 10’a ücretsiz yükseltme yapabiliyorlar.

Windows 10’a nasıl geçerim?

Eğer kullanmakta olduğunuz bilgisayarda orijinal olarak bir Windows 7 veya Windows 8.1 işletim sistemi yüklü ise hiçbir yazılım ücreti ödemeden Windows 10 sürümüne geçebilirsiniz. Gerekli işlemleri Ayarlar ya da Denetim Masası üzerinden yapabilirsiniz.

Sahte Lisans ile Windows 10’a geçilebilir mi?

Öncelikle yazılım konusunda korsancılık yapmayı tavsiye etmiyor ve desteklemiyoruz ancak internette yaptığımız araştırma sonucunda sahte lisans kodu kullanarak etkinleştirilmiş Windows 7 ve Windows 8.1 bilgisayarlarda bu yükseltme başarı ile tamamlanmış.

SAHTE LİSANS VE KORSAN YAZILIM KULLANMANIZI ÖNERMİYORUZ

İnternetteki bilgiler dahilinde her ne kadar yükseltme yapıldığı yazılsa da ilerleyen zamanlarda sorunların çıkabileceği, bilgisayarınızın deaktif edilebileceği, lisansınızın iptal edileceği ve hukiki işlemlere tabi tutulacağınız gibi durumları göz önünde bulundurun ve asla korsan yazılım ile uğraşmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler