Salı, Nisan 16, 2024

Xbox, Mavi Renkte Yeni Bir Denetleyici Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xbox, “kontrolcü koleksiyonunuzu parlatacak” sloganıyla benzersiz bir prizmatik tasarıma sahip Aqua Shift adında yeni bir mavi denetleyici duyurdu. Prizmatik parıldayan yüzüyle Aqua Shift Special Edition denetleyicisi, Xbox’ta daha önce gördüğümüz hiçbir şeye benzemiyor. Aqua Shift Special Edition kontrol cihazı, satın alabileceğiniz tek özel sürüm denetleyiciden uzaktır, ancak Xbox Series X|S kontrol cihazları için bir ilk olarak, Aqua Shift her birimde benzersiz bir çift renk girdabından sahip olacak lastikli yan kavramalara sahiptir, bu nedenle her biri biraz benzersiz görünecektir.

Yeni görünümün yanı sıra Aqua Shift Special Edition kontrol cihazı, dokulu tetikleyiciler ve tamponlar, hibrit bir D-pad, özelleştirilebilir düğmeler ve Bluetooth bağlantısı ile standart bir Series X veya Series S beraberinde gelen kontrol cihazından beklediğiniz her şeye sahip.

31 Ağustos’ta piyasaya sürülecek olan Aqua Shift Special Edition Xbox denetleyici, Microsoft Store üzerinden veya yerel mağazalardan 69,99 Amerika Birleşik Devletleri Doları karşılığında satışa sunuluyor olacak. Özel sürüm denetleyecinin Türkiye’de satışa çıkıp çıkmayacağını bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler