Cuma, Nisan 26, 2024

Xiaomi 12 Pro Max için İlk Sızıntılar Gelmeye Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi, akıllı telefonlarında Max ifadesini çok sık kullanmıyor. Daha çok Ultra ifadesine yer verilen akıllı telefonları görüyoruz. Fakat görünen o ki bu durum yakın zamanda değişecek. Zira Xiaomi 12 Pro Max modeli için yeni bir sızıntı ortaya çıktı.

Digital Chat Station tarafından yapılan sızıntıya göre yeni Max modeli bu yıl içerisinde karşımıza çıkacak. 2022 yılının ikinci yarısı içerisinde gelmesi beklenen telefon için bazı özelliklerin ortaya çıkmaya başladığını da söyleyelim.

Xiaomi 12 Pro Max Özellikleri için Belli Olan Detaylar Neler?

Sızıntıya göre yeni telefonun en önemli artısı ekranının daha büyük olması olacak. Zaten Max ifadesini de buradan alıyor desek yeridir. Telefonun ekranı 7 inç seviyesine kadar çıkabilir deniyor.

Ama tabii ki henüz bunu doğrulayacak resmi bir açıklama gelmedi. 7 inç seviyesinde bir ekran boyutu dışında teknik özellikler açısından da yeni amiral gemisi olmasını bekliyoruz.

Kaçırmayın: AMD Ryzen 7000 için Bazı Bilgiler Paylaşıldı

İşlemci, RAM ve depolama alanı konusunda şimdiye kadar ki en iyi Xiaomi akıllı telefonu olabilir. Tabii ki bunu da doğrulamak adına Xiaomi tarafından yapılacak paylaşımlara ihtiyacımız var.

Xiaomi 12 Pro Max

İddialarda yer aldığı gibi Xiaomi 12 Pro Max akıllı telefon modeli 2022 yılının ikinci yarısında çıkış yapacaksa, o zamana söz konusu akıllı telefonun yakın zamanda özellikleri ortaya çıkmaya başlayacaktır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler