Cuma, Nisan 26, 2024

Xiaomi E-Kitap Okuyucu Çıkaracak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amazon‘un E-kitap okuyucusu Kindle, çıkan ilk E-kitap okuyucu olmayabilir fakat en popüler ve en çok satan okuyucu. Görünüşe göre Xiaomi‘de bunun üzerine gelecek hafta gibi yakın bir tarihte Kindle benzeri E-kitap okuyucu çıkartmayı planlıyor.

Xiaomi Markası Adı Altında Çıkmayabilir!

Ürünün Xiaomi markalı çıkıp çıkmayacağı belirsiz. Ürün çıkmadan önce tanıtımı olmadığı için muhtemelen Xiaomi’ye ait MIJIA alt markasıyla çıkacağı düşünülüyor.

 

Xiaomi ebookreader

Sızdırılan fotoğraf baz alınarak ekranın, Kindle ve diğer e-kitap okuyucular için standartlaşmış e-ink olduğunu görüyoruz. Ekranın sağ üstündeki kırmızı buton görülmekte. Ekranın kendisi 8 inç gözüküyor ve kolay ele gelmesi için çerçeveye sahip. Kindle’dan çok da farklı olmayacağı göz önünde bulundurulursa MediaTek yonga seti ve Kindle’da olduğu gibi 2 GB’a kadar RAM olması bekleniyor. Ayrıca cihazın wifi bulundurması ve düşük fiyatlı olması da beklentiler arasında.

Xiaomi’nin akıllı donanım bölümünün genel müdürü Xiao Mu ve Xiaomi’nin kıdemli ürün müdürü Li Chuangqi, geçtiğimiz yılın kasım ayında Xiaomi’nin alt markalarının Kindle benzeri e-kitap okuyucu hazırladıklarını onaylamışlardı. Ürün o zaman 75% tamamlandığı söylenmişti. Bunun üzerinden 6 ay geçti ve her şey yolun gittiyse belkide ürün son şeklini almıştır.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler