Cuma, Nisan 19, 2024

Xiaomi Redmi K50 Gaming’in Kullanacağı Yonga Seti Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi’nin oyunculara yönelik akıllı telefon modeli Redmi K40 Gaming, Nisan 2021 tarihinde tanıtıldı ve MediaTek’in Dimensity 1200 yonga setinden güç alıyordu ve bugün elimize geçen bilgilere göre akıllı telefon serisinin yeni modeli de MediaTek yonga setlerinden güç alacak.

Digital Chat Station, Redmi K50 Gaming akıllı telefonunun Tayvan merkezli yonga üreticisinin en yeni amiral gemisi platformu olan Dimensity 9000’den güç alacağını iddia ediyor. Bunların yanı sıra akıllı telefonda 64MP çözünürlüğe sahip ana kamera, 5000 mAh kapasiteye sahip batarya, düz ekran paneli ve ekran altı parmak okuma sensörü yer alacak.

İç tasarımda değişiklikler bekleniyor

redmi k50 gaming
Xiaomi Redmi K50 Gaming'in Kullanacağı Yonga Seti Belli Oldu! 2

Redmi K50 Gaming’in iç tasarımı, K40’tan biraz farklı olacak ve soğutma çözümlerinin daha iyi uygulanmasına ve performansına olanak tanıyacak. Oyunlara ve oyunculara yönelik akıllı telefonun ne zaman tanıtılacağını dair bir tarihe henüz sahip değiliz, ancak Redmi K40’ın çıkışını bir kılavuz olarak alırsak, normal Redmi K50 serisinin 2022 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkacağını umuyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler