Cuma, Mart 29, 2024

Xiaomi Yeni 75 inçlik Televizyonunu Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi markasını daha çok telefonlar ile bilsek de çoğu elektrikli ürünü üretiyor. Daha önceden de televizyon tanıtmış olan Xiaomi, Çin’de düzenlediği lansman ile birlikte yeni 75 inç boyutunda Mi TV 4s isimli televizyonunu tanıttı. 

Xiaomi Mi TV 4S Hangi Özelliklere Sahip?

Alt bölümde bulunan bar içinde anakart, hoparlör ve giriş çıkış bölümleri bulunuyor. Böylece televizyonu kalınlaştıracak parçalar alttaki barın içine konumlandırılmış. Bu şekilde televizyonun üst kısmı daha ince hale getirilmiş. İnce çerçevelere sahip ince panel oldukça güzel bir görünüm sunuyor. 

75 inç boyutundaki Mi TV 4s tıpkı önceki aylarda tanıtılan 65 inçlik model gibi alüminyum gövdeye sahip. Televizyonda PatchWall UI ve AI ses tanıma gibi yeni nesil teknolojiler bulunuyor. 

Xiaomi Yeni 75 inçlik Televizyonunu Tanıttı 2 PCH

PatchWall yapay zeka teknolojisi izlediğiniz programları analiz ederek size daha iyi öneriler sunabiliyor. Böylece televizyonu kullandıkça öneriler daha isabetli oluyor. Yapay zeka ile ses tanıma özelliği ise sesinizle televizyonu kontrol edebilmenizi sağlıyor. 

Xiaomi tarafından üretilen Mi TV 4S, diğer Çinde üretilen televizyonlar gibi modüler bir yapıya sahip. Modüler yapısı sayesinde televizyonu değiştirmeden HDR ve Dolby Atmos desteğine kavuşturulabiliyor. 

Oldukça kaliteli 4K HDR 10 destekli panele sahip olan televizyonun hoparlörleri oldukça yüksek ve kaliteli ses sunabiliyor. DTS-HD ve Dolby ses standartlarını desteklediği için daha gerçekçi sesler sunabiliyor. 

Xiaomi Yeni 75 inçlik Televizyonunu Tanıttı 3 PCH 2

Xiaomi Mi TV 4S televizyonun donanım tarafında 4 çekirdekli 64 bit yonga seti bulunuyor. 2 GB belleğe sahip olan televizyonda 8 GB depolama alanı bulunuyor. Bu fiyata depolama alanı 16 veya 32 GB olsaydı bizce daha iyi olurdu. 

Xiaomi Mi TV 4S Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Şu an için 23 Kasım Cuma’dan itibaren sadece Çin’de satılacak olan televizyonun fiyatı $1152 (₺6209). Fiyatı biraz yüksek gelebilir fakat boyutuna göre gayet iyi bir fiyata sahip. Televizyonun ne zaman ve hangi fiyatla Türkiye’ye geleceği henüz belli değil. 

Xiaomi Mi TV 4S Türkiye’ye gelse alır mıydınız? Yorumlarda belirtin. 

 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler