Cumartesi, Nisan 20, 2024

Yakın Zamanda WhatsApp Üzerinden Sipariş Verebileceksiniz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Meta’ya ait çevrimiçi mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, yeni özellikler geliştirmeye ve sunmaya devam ediyor. Şirketin şu anda geliştirme aşamasındaki yeni özelliği Android, iOS ve Masaüstü platformlarındaki uygulamasında kullanıma sunuluyor olacak.

“Sipariş Oluştur” isimli özellik sayesinde işletme sahipleri müşterileri ile yaptıkları sohbetlerde müşterilerinin doğrudan sipariş oluşturmasına olanak tanıyacak. Geride bıraktığımız haftalarda mevzubahis özellik ile ilgili söylentiler ortaya zaten çıkmıştı.

WhatsApp Desktop Beta sürümünde ortaya çıkan özellik müşterilerin doğrudan masaüstü uygulaması üzerinden ilgili işletmede sipariş oluşturmalarına olanak tanıyor.

Yalnızca WhatsApp Bussiness ve WhatsApp Desktop tarafında kullanılabilecek

whatsapp sipariş oluşturma
Yakın Zamanda WhatsApp Üzerinden Sipariş Verebileceksiniz! 2

Ekran görüntüsüne baktığımız zaman siparişler kısayoluna dokunduğunuz zaman “Sipariş Oluştur” başlıklı başka bir ekrana yönlendiriliyorsunuz ve burada sepetinize işletmenin sunduğu bazı ürünleri ekleyebiliyorsunuz. Oluşturduğunuz sipariş hazır olduğunda siparişin oluşturulduğu sohbet ekranında hazır olduğuna dair bir bilgi gözüküyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler