Cuma, Nisan 19, 2024

ZOWIE’nin FK ve ZA Serisindeki Özel Sürüm Beyaz Oyuncu Fareleri Türkiye’de Satışta

Paylaş

silkroad gaminggentr

BenQ‘nun daha önce duyurusunu yaptığı özel sürüm beyaz FK ve ZA serisi oyuncu farelerinin satışı Türkiye’de başladı. Bu serinin en önemli özelliklerinden birisi de hem sağ el hemde sol el için üretilmiş olması.

 


ZOWIE EC
Beyaz serisinin özel sürümünün piyasaya sürülmesinden bu yana, sürekli olarak FK ve ZA serisinin kullanıcılarından farelerini parlak bir kaplama ile üretmelerini isteyen geri bildirimler alan BenQ, bu serinin üretimini tamamladı ve ürünler ülkemizde satışa çıktı. Son kullanıcı fiyatı 339TL olan EC Serisi, farklı ihtiyaçları karşılamak için iki boyutta gelir.Sağ elini kullananlar için ergonomik tasarıma sahip fare, kullanıcılara bilek hareketleri için daha geniş bir alan sunar. Farenin sağ tarafının şekli yuvarlaktır böylece kullanıcılar parmak uçlarının sorunsuz hareket etmesi için fareyi rahatça kavrayabilirler. 

 

fk benq
Özellikleri;

  • Avuç içi ve tırnak tutamağı kullanımı için geliştirilmiş çok yönlü fare
  • Her iki tarafta rahatça sol ve sağ elini kullananlar için iki başparmak düğmesi
  • Mükemmel kaldırma mesafesi; Tak ve çalıştır (Sürücü gerektirmez)
  • Sol ve sağ el işlevleri arasında geçiş yapmak kolaydır
  • 400/800/1600/3200 DPI ayarlaması
  • Ayarlanabilir USB raporu oranı 125/500/1000 Hz

za benq
FK Serisi, her iki elin kullanıcılarının konforları düşünülerek tasarlanmıştır. Üç farklı boyutta gelen FK serisi, düşük profilli tasarımı sayesinde avuçiçi ve parmakların fareyi rahat bir şekilde kavramasını sağlar. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler