Cuma, Nisan 26, 2024

Steam’da 62 TL Olan Amnesia Colletion Şuanda Ücretsiz

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amnesia Collection oyununu Steam üzerinde çokça duymuş veya görmüş olabilirsiniz. Ancak oyunun fiyatı normalde 62 TL olduğu için her babayiğit satın alma cesaretini gösteremedi. Steam tarafından düzenlenen “free play” kampanyasında ise bu hafta Amnesia Collection var.

Nasıl Bir Oyun Amnesia Collection?

Ben açıkçası bu atağı Humble Bundle’dan beklerken, Steam‘ın birden oyunu ücretsiz yapması hafif bir şok etkisi yarattı. Zira daha yeni H1Z1 oyunu ücretsiz olmuş ve millet kapış kapış indirmeye başlamıştı. Öncelikle korku oyunu ve gerilim dolu anları sevmiyorsanız, bu oyunu indirmemenizi tavsiye ediyorum.

Zira oyun içerisinde bir zombi edasından çok sürekli gerilim müziklerinin arttığı, bir anda arkanızda birilerinin belirebileceği, sanki bulunduğunuz alanda testerenin birden çıkıp sizi doğrayacağı hissiyatını bolca yaşıyorsunuz. Oyunu ben oynanış olarak biraz Outlast’a benzettim.

steam amnesia collection ucretsiz

İki Oyun Birden Alıyorsunuz

Şimdi hocalar Amnesia Collection adı altında Steam’da iki adet paket var. Her paketin fiyatı 31 TL olarak belirlenmiş. Steam ise bu iki paketi ücretsiz verdiği için 62 TL’ye bedava iki paket oyun almış oluyorsunuz. O yüzden kısa süreliğine devam eden bu kampanyayı kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

Paketlerin adı;

  • Amnesia: A Machine for Pigs
  • Amnesia: The Dark Descent

Steam üzerinden oyun indirmeyi tek tek anlatmak istemiyorum. Zira milyonlarca Türk oyuncu artık Steam gibi bir platformun nasıl kullanıldığını öğrendi. Yine de “aralarda bir kaç kişi kalmıştır” diye düşünerek ufak özet geçme hissiyatı duydum;

  • İlk olarak Steam hesabınıza giriş yapın.
  • Ardından Amnesia Collection sayfasına giriş yapın.
  • Son adımda ise ürünleri sepetinize ekleyerek indirmeye başlayın.
  • Oyunlarınızın listesini Steam – Kütüphane – Oyunlar sekmesinden görebilirsiniz.

steam amnesia collection ucretsiz 002

Bu arada oyunun Türkçe dil desteğinin olmadığını da belirtelim. Eğer korku ve gerilim dolu bu tür oyunlara bayılıyorsanız, Amnesia Collection tam size göre!

steam amnesia collection ucretsiz 003

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

  1. Bundan önce de bir oyunu bedava vermişlerdi dikkat etmeden aldım pişman oldum onda da bunda da “domuz” ile ilgili olması beni kıllandırdı iyi niyet yok bu işte. (sizinle ilgisi yok hocalar yanlış anlaşılmasın)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler