Cuma, Mart 29, 2024

1 Milyon Kare Fotoğraf 3 Yıla Sığar mı ? – Video

Paylaş

silkroad gaminggentr

Belgesellere konuk olabilecek türde hazırlanan ve 3 yıl boyunca toplamda 1 milyon kare fotoğrafı geçen proje tamamlanarak ortaya müthiş bir video çıktı. Avustralya’lı film yapımcısı olan Keith Loutit‘in hazırlamış olduğu bu videoya mutlaka göz atın.

1 Milyonu Aşkın Fotoğraf Bir Araya Getirildi

Yeni belgesel projesine başlamak için üç yıldır Singapur‘da yaşayan Keith Loutit, 1 milyonu aşkın fotoğraf karesi ile hızlı ve geliştirilmiş video teknolojisini kullanarak ortaya kusursuz bir proje çıkarttı. Sadece çekim yapacağı yerleri saptamak için toplamda dört ay uğraşan film yapımcısı, gerçekleştirmiş olduğu video çalışması ile ağızları açık bıraktı. Singapur’un üç yıl içerisinde uğramış olduğu değişime sadece dört dakikada tanık olun. Film yapımcısı Keith Loutit’in “Lion City” adını verdiği bu mükemmel çalışmanın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler