Çarşamba, Nisan 24, 2024

120Hz ekran ile gelen OPPO A92s tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

OPPO Find X2 Lite‘dan sonra OPPO‘dan merakla beklenilen bir diğer model olan OPPO A92s tanıtıldı. Ülkemizde de birçok kişi tarafından beklenen telefon hakkındaki tüm detaylar yazımızda.

cift kamerali oppo a92s detaylandi fiyati belli oldu 2

OPPO firmasının geçtiğimiz günlerde tanıtmış olduğu OPPO Find X2 Lite yalnız gelmedi. Önceden de sızıntısı yapılmış olan OPPO A92s tanıtıldı ve gayet şık bir tasarım ile karşımıza çıktı. Görebileceğiniz üzere bir standart haline gelen çift kamerayı kapsayan geniş bir ekrana ve ince çerçevelere sahip olan model, arkasındaki kamera çıkıntısı üzerinde ekstra çapraz olarak gösterilen bir kamera çıkıntısı ile dikkat çekiyor.

cift kamerali oppo a92s detaylandi fiyati belli oldu 3

İki farklı renk seçeneği olan A92s’te parmak izi sensörü yan tarafa konumlandırılmış. 3,5 mm kulaklık girişi bulundurarak kullanıcıları sevindiren telefon, donanım tarafında gücünü MediaTek Dimensity 800 5G işlemciden ve 6GB / 8GB RAM’den alıyor. 128 GB dahili hafızası bulunan 5G destekli modelde, 18W hızlı şarj destekli 4.000 mAh Li-on batarya mevcut. Ekran tarafına baktığımızda 6,57 inç 120Hz Full HD+ IPS LCD ekran biri bekliyor. Kullanıcıları da asıl sevindiren özellik, yüsek akıcılık sunan 120 Hz özelliği oldu. En tarafta 2 adet sırasıyla 16 megapiksel ve 2 megapiksel kamera barındıran telefon, arka tarafında ise 48 megapiksel ana, 8 megapiksel ultra geniş açı, 2 megapisek makro ve 2 megapiksel derinlik kameralarını bir araya getiriyor.

cift kamerali oppo a92s detaylandi fiyati belli oldu 4

OPPO A92s’in özelliklerine rağmen fiyatının düşük olması bekleyenleri sevindirdi

Kutusundan hazır bir şekilde Android 10 ile çıkan telefon, 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza için 355 dolar fiyat etiketine sahip. 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafızada ise fiyat daha da düşerek 310 seviyesine geliyor. Bu modelin Türkiye’de de satılma ihtimalinin olması da ülkemizdeki kullanıcıları sevindiren bir diğer nokta.

OPPO A92s’in teknik detayları

  • Ekran:                              6,57 inç 120Hz Full HD+ IPS LCD
  • İşlemci:                            MediaTek Dimensity 800 5G
  • RAM:                                6 / 8GB
  • Depolama:                       128 GB
  • İşletim sistemi:               Android 10
  • Ön kamera:                     16 megapiksel + 2 megapiksel
  • Arka kamera:                  48 megapiksel ana, 8 megapiksel ultra geniş açı, 2 megapiksel makro, 2 megapiksel derinlik
  • Pil:                                     4.000 mAh
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler