Cumartesi, Nisan 27, 2024

4400 mAh Bataryalı Huawei V8 Max Özellikleri Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, yeni akıllı telefonu V8 Max sızdırıldı. İlk olarak TENAA‘da ortaya çıkan Huawei V8 Max‘ın bataryası ve teknik özellikleri dikkat çekiyor. Phablet modeli olarak tanıtılan akıllı telefonun detayları haberimizde.

Huawei Honor V8 Max Performansı

Çin’in tek sertifikasyon kurumu olan TENAA‘da karşımıza çıkan Honor V8 Max modeli göründükten kısa bir süre sonra teknik özellikleri ve detayları da internette yayınlandı. Phablet konusunda en yakın rakipleri Xiaomi Mi Max, Asus Zenfone 3 ve Lenovo Phab 2 modellerine nazaran çok daha iyi teknik özelliklere sahip. Özellikle batarya konusunda yine cimri davranmayan Huawei, bir adım daha öne çıkıyor diyebiliriz.

6.6 inç Quad HD ekran çözünürlüğüne sahip olan Huawei Honor V8 Max, AMOLED ekranın yanı sıra, 2.3 GHz hızında 8 çekirdekli Kirin 950 işlemcisinden gücünü alıyor. Ekstra olarak 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı bulunan cihazda microSD kart girişi de bulunuyor.Honor-V8
Kamera performansına gelecek olursak V8 Max modelinde 13 Megapiksel arka ve 8 Megapiksel ön kamera bizleri bekliyor olacak. Ayrıca son zamanların modası haline gelen parmak izi okuyucusu ve 4400 mAh bataryası ile Honor V8 Max rakiplerine meydan okuyacak. Şuanda yurt dışı satış fiyatı henüz bilinmediği gibi, Huawei tarafından resmi duyurusu yapıldıktan sonra fiyatın kısa süre içerisinde duyurulmasını bekliyoruz. Cihazın tüm teknik özelliklerini aşağıdaki karşılaştırma tablosundan inceleyebilirsiniz.

13 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kameranın yer aldığı telefonun arka tarafında parmak izi okuyucuya yer veriliyor. 4400 mAh kapasiteli bataryadan beslenen Honor V8 Max, 219 gram ağırlığında ve 7.2 mm kalınlığında.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler