Salı, Nisan 30, 2024

OnePlus Nord N20 SE Tanıtıldı: Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticilerinden OnePlus, bu hafta başlarında OnePlus 10T modelini tanıtmasının hemen ardından şirketin AliExpress’teki resmi mağazasına yeni bir akıllı telefon modeli ekledik. OnePlus Nord N20 SE isimli yeni akıllı telefon modeli şirketin diğer modelleri ile birlikte herhangi bir ortak noktaya sahip değil.

Nord N20 SE, yarın (8 Ağustos) satışa sunulacak ve Pazartesi günü satışa sunulacak akıllı telefonun AliExpress sayfasındaki bilgilere göre Mavi renkli model 178.49 Dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkarken, Siyah renkli versiyonu 184.43 Dolara satılıyor olacak.

200 doların altında fiyat etiketine sahip bu akıllı telefonun teknik özellikleri neler?

Akıllı telefon 6.58 inç boyutunda 720×1600 piksel çözünürlükte, 60Hz görüntü yenileme hızına sahip LCD ekran ile birlikte geliyor ve gücünü MediaTek’in Helio G35 yonga setinden alıyor. Konfigürasyon tarafına gelecek olursak 4GB RAM, microSD kart desteği sayesinde yükseltilebilir 64GB Dahili Depolama Alanı ile birlikte geliyor.

oneplus nord n20 se
OnePlus Nord N20 SE Tanıtıldı: Özellikleri Neler? 2

Kamera tarafına gelecek olursak arka tarafta dikdörtgen kamera kümesi içerisinde 50MP çözünürlüğünde ana kamera ve 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcısı sensör ile LED Flaş Işığı bulunuyorken ön tarafta 8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası bulunuyor.

NFC ve 3,5mm kulaklık jakından yoksun akıllı telefon biyometrik kimlik doğrulama tarafında güç düğmesine entegre edilmiş parmak izi okuyucusuna sahipken Çift SIM desteği sunuyor. Yazılım tarafında OxygenOS 12.1 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12 işletim sistemi çalıştıran OnePlus Nord N20 SE, içerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 33W hızlı şarj teknolojisine sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler