Cuma, Nisan 26, 2024

Aegis Defenders oyunu Humble Bundle’da kısa süreliğine ücretsiz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gün geçtikçe ücretsiz olarak alınabilen oyunların sayısı artıyor. Şimdi ise bunların arasına bir yenisi daha eklendi. Aegis Defenders oyunu Steam üzerinde 31 TL’lik satış fiyatına sahip ve aldığı yorumlar gayet iyi.

Oyunu alabilmeniz için son gün yarın TSİ 20.00!

Oyunu aldığınız anda artık sonsuza kadar sizlerin olacak. 8 Şubat 2018 tarihinde piyasaya sürülen Aegis Defenders oyunu Steam’de aldığı yorumlar sonucunda “Çoğunlukla Olumlu” değerlendirmesine sahip.

Aegis Defenders steam

Aksiyon, macera, strateji ve RP türünde bir oyun olan Aegis Defenders, ücretsiz olması nedeniyle oyuncuların denemesi için iyi bir şans olmadı değil. Oyunu alabilmeniz için buraya tıklayarak Humble Bundle’ın sitesine erişebilirsiniz. Açılan sayfada “Get It Now” butonuna tıklayarak oyuna ait detayların e-posta adresine gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

 

aegis humble

E-posta adresinizi kullanmanız şart değil çünkü açılan sayfada “Preview your email” yazılı bir buton karşınıza çıkıyor ve bu butona tıklayarak oyunu etkinleştirme sayfasına giderek açılan yeni sayfada “Reedem now” butonuna tıklayabilir ve açılacak yeni sayfanın en aşağısına giderek “Reveal your Steam key” yazısını görebilirsiniz.

Bu butona tıkladığınızda oyunu Steam hesabınıza ekleyebilmeniz için kullanacağınız kod karşınıza çıkacak. İsterseniz bu kodu manuel olarak Steam’de aktifleştirirsiniz veya isterseniz otomatik olarak karşınıza çıkan oyun kodunun sağ tarafında yer alan “Reedem” butonuna tıklayarak Steam’e direkt olarak erişim sağlayabilirsiniz.

Aegis Defenders sistem gereksinimleri

  • İşlemci: Intel Core i5
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 560
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • DirectX: Sürüm 11

AEGISDEFENDERS

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler