Cuma, Mart 29, 2024

Age of Empires IV Yayınlandı! İşte Fiyatı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bilgisayarınızı aldınız ve bir strateji oyunu oynamak istiyorsunuz. Aklınıza gelen ilk oyun hangisi olurdu? İlk oyun olur muydu bilmem ama mutlaka Age of Empires aklınızdan geçmiştir. İşte bu unutulmaz serinin yıllar sonra geri döndüğünün müjdesi verildi. Age of Empires IV yıllar sonra, serinin yeni oyunu olarak yayınlandı.

Steam üzerinden satışa çıkan oyun, strateji kategorisini de yeniden canlandırmaya geliyor gibi gözüküyor. Öyle ki hem grafiksel anlamda hem de oynanış anlamında yapım bir hayli zenginleştirilmiş durumda. Peki, efsanenin geri dönüş oyununa erişmek ve gelişen bu strateji yapısını test etmek için ne kadar ödemeniz gerekecek? Gelin oyunun fiyatlarına bakalım.

Kaçırmayın: i9-12900K Özellikleri ve Fiyatı

Age of Empires IV Fiyatı Nasıl?

Steam üzerinden kontrol ettiğimiz zaman, serinin 2 ayrı paket şeklinde geldiği görülüyor. Bunlardan birincisi standart paket ve bu paketin fiyatı 299 TL olarak belirlenmiş. Açıkçası fiyat standart paket için biraz yüksek bir seviyede diyebilirim.

Diğer paket ise Digital Deluxe Edition paketi. Ek olarak içeriklerin yer aldığı bu paketin fiyatı ise 399 TL olarak belirlenmiş. Yine çok düşük bir fiyatı yok. Zaten son dönemde çıkan oyunların bir çoğunda yüksek fiyatlar görüyoruz. Onun için alıştık diyebilirim.

Age of Empires IV

Tüm bunların dışında efsane seriyi baştan sona oynamak ve değişimi görmek isteyenler için bir özel paket daha hazırlanmış. Age of Empires IV oyunun da içerisinde yer aldığı Age of Empires Anthology paketi, ilk oyundan son oyuna kadar içeriyor ve yeni oyunun çıkışı şerefine %28 indirimli olarak 435 TL’den satışa sunulmuş.

Yapım için açıklanan fiyatlar bu şekilde. Oyunun mağaza sayfasını ziyaret etmek isterseniz buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler