Cumartesi, Temmuz 27, 2024

AMD Adrenalin Edition 23.40.02.03 Yayınlandı! Neler Yeni?

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD, geçtiğimiz hafta RX 7600 XT 16 GB modeliyle beraber gelen yeni bir sürücü güncellemesi yayınlandı. Önemli yenilikleri beraberinde getiren büyük güncellemeden söz etmiştik. Aradan bir hafta kadar süre geçtikten sonra firma, beklenmedik şekilde bu kez Adrenalin Edition 23.40.02.03 güncellemesini sundu. Beklenmedik şekilde diyoruz zira henüz güncellemenin yayınlanmasının üzerinden sadece 1 hafta gibi bir süre geçmişti.

Haliyle yeni sürücünün neden geldiği de merak ediliyor. Sözü hiç uzatmayalım ve güncelleme ile neler değiştiği noktasına geçiş yapalım.

Adrenalin Edition 23.40.02.03 ile Neler Değişiyor?

Güncelleme çok büyük bir değişiklik içermiyor. Hatta yeni sürücünün tek bir oyun için yayınlandığını söyleyebiliriz. Yakın zaman önce ön gösterimi yapılan ve 2 Şubat tarihinde herkes için yayınlanacak olan Suicide Squad Kill the Justice League yapımında yaşanan bir ışın izleme sorununu gidermek adına güncelleme sunulmuş durumda.

Adrenalin Edition 23.40.02.03

Oyunda ışık izleme özelliğini açtığınız zaman yaşanan grafik bozulmalarını gideren sürücü güncellemesinin, destekli tüm Radeon serisi ekran kartlarına sunulduğunu da belirtelim. Burada herhangi bir model sınırlaması yapılmamış.

2 Şubat tarihinde oyun satın alan tüm oyuncular için çıkış yapmış olacak. Oyunun çıkışından sonra yeni bir optimizasyon güncellemesi gelir mi gelmez mi göreceğiz. Şimdilik beklentimiz ekstra bir optimizasyon güncellemesinin sunulmaması yönünde.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler