Perşembe, Nisan 25, 2024

AMD, Ryzen İşlemcilerle Far Cry 6 Hediye Ediyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

AMD, ekran kartı ya da işlemci alımlarında verdiği hediyelerle ünlü bir marka. Marka, kendisini tercih eden kullanıcılara genelde oyun hediye ediyor. Bu kez başlatılan kampanyada konuk ise Far Cry 6.

Ubisoft ile yapılan anlaşma sonrasında AMD’yi tercih eden kullanıcılara Far Cry’ın yeni oyununun hediye edileceği açıklandı. Tabii ki bunun için kullanıcıların belirlenmiş olan işlemci modellerini satın alması gerekecek.

Hangi AMD işlemcileri Far Cry 6 hediye ediyor?

Kampanya kapsamına alınan işlemcilerde ilk sıra yeni tanıtılan modellerin. Ryzen 9 5950X, Ryzen 9 5900X ve Ryzen 7 5800X modellerinden birini 20 Ekim’den sonra aldığınız zaman oyuna ulaşacaksınız.

Far Cry 6

Bu yeni seriler için geçerli olan kampanya. Equipped to Win kampanyasıyla beraber başka serilerde de kampanya geçerli oldu. Kampanyanın geçerli olduğu diğer işlemciler; Ryzen 9 3950X, Ryzen 9 3900XT ve Ryzen 7 3800XT modelleri.

Bu serileri tercih eden kullanıcılar Far Cry 6 hediyesini alabilecek ama şunu da hatırlatalım ki oyun Şubat ayında çıkış yapacak. Yani biraz beklemek gerekiyor. Hediyelerin de yine uPlay üzerinden verilmesi bekleniyor.

Kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceği söylendi. Belki yeni gelecek olan ekran kartları için de benzeri bir kampanya düzenlenebilir. Tanıtım yakın. Ekran kartlarının duyurusu sonrasında bunu göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler