Cuma, Mart 29, 2024

Android 10, Muhtemelen 3 Eylül’de Piksel Cihazlara Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kanada merkezli iki mobil operatör şirketi tarihi sızdırıyor; Google, Android 10 sürümünü piyasaya sürmeye yaklaşıyor ve 9to5Google, Kanadalı iki mobil operatör şirketinin, işletim sisteminin 3 Eylül’de Pixel cihazlara geleceğini söyleyerek tarihleri sızdırıyor.

Bahsi geçen operatör şirketlerinden Rogers ve Telus, gelen güncellemeleri destek forumlarından yayınladılar. Rogers o zamandan beri tarihi kaldırdı ancak Telus’un web sitesinde tüm Pixel cihazları için “Android Q+” güvenlik güncellemesinin 3 Eylül’de planlandığı mevcut.

Bilgiler net değil ama zaman çizelgesi mevcut!

Elde ettiğimiz bu bilgiler Google tarafından yayımlanana kadar hiçbir şeyi garanti etmese de, elimizde zaman çizelgesi var ediyor. Android 10 sürümü için en son yayınlanan beta bir ay önce idi ve Google, o zamanlar ana sürüm ile ilgili “sadece birkaç hafta ötede” olduğunu söyledi. Android sürümleri önce Google’ın telefonlarına gelmeye çok meyilliydi.

Android 10 Neler İçeriyor?

Android 10, yeni hareket kontrolleri, karanlık mod ve bazı etkileyici yeni erişilebilirlik özellikleri içeriyor. Beta sürümleri LG, Nokia, Huawei ve OnePlus gibi üreticilerin iki düzineden fazla cihazlarında mevcut ve bu şirketlerin belki de ileride gelecek yeni diğer cihazların yeni işletim sistemine zamanında güncelleneceğinin işaretidir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler