Cumartesi, Nisan 20, 2024

AOC İlk Mekanik Oyun Klavyelerini, Oyuncu Mouse’larını ve Mousepad’lerini Tanıttı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni AOC Gaming çevre birimleri serisi GK500 ve AGK700 klavyelerini, GM500 ve AGM700 oyuncu mouselarını ve RGB aydınlatmalı AMM700 mousepad’i kapsıyor. Tüm AOC çevre birimleri 2 yıllık garantiyle destekleniyor.

AOC Ilk Mekanik Oyun Klavyelerini Oyuncu Mouselarini ve Mousepadlerini Tanitti 1

AOC Gaming GK500 klavyesi Outemu mavi switch, n-key rollover, ve %100 anti-ghosting içeren bir RGB mekanik klavye. Klavye ve RGB aydınlatma bölgelerinin 104 tuşunun tamamı AOC G-Tools yazılımı aracılığıyla programlanabiliyor, ancak özel bağlantılar için beş özel makro tuşu bulunuyor. GK500 klavyesi aynı zamanda konforu artırmak için manyetik ve çıkarılabilir bir bilek desteği ve daha fazla dayanıklılık için alüminyum üst gövde kapağı ile birlikte geliyor. Paket ek bir W,A,S,D anahtar seti içeriyor. AOC GK500 klavyesi 49.99$’lık MSRP ile piyasaya sürülüyor.

AOC Ilk Mekanik Oyun Klavyelerini Oyuncu Mouselarini ve Mousepadlerini Tanitti 2

AOC’nin aynı zamanda Cherry MX Blue mekanik switch’lere sahip AOC Acon AGK700 isminde yüksek kaliteli bir klavyesi de bulunuyor. Bu mekanik klavye, 115 çift enjeksiyon kalıplı tuş başlığı ile birlikte geliyor. GK500 klavyesinde olduğu gibi n-key rollover, %100 anti-ghosting sunuyor, ancak aynı zamanda USB (2.0) ve klavyenin üst noktasında bir adet ses tekerleği gibi bazı premium özelliklere de sahip. Alüminyum gövde, üst düzey yarışmaların enerjisine dayanacak şekilde tasarlandı. Deri kaplamalı manyetik ve çıkarılabilir bir bilek desteği de bulunuyor. Kullanıcılar makro anahtarlarını, RGB aydınlatmasını yapılandırabiliyor ve AOC G-Tools kullanarak anahtar profillerini kaydedebiliyor. AGK700 aynı zamanda ekstra bir W,A,S,D tuş seti ile birlikte geliyor. Kullanıma sunulduğunda AGK700 mekanik klavye 179,99$ fiyat etiketiyle reyonlardaki yerini alıyor.

AOC Ilk Mekanik Oyun Klavyelerini Oyuncu Mouselarini ve Mousepadlerini Tanitti 3

Çok yönlü bir mouse olarak, AOC Gaming GM500 sunuluyor. 5000 DPI hassasiyete, 100inç / sn izleme hızına ve 20G hızlanmaya sahip bir Pixart 3325 sensörü kullanıyor. Düğmelerin altında 50M tıklamaya dayanıklı Omron anahtarları bulunuyor. Sekiz düğmenin tümü ve mouse’un RGB aydınlatması, AOC G-Tools yazılımıyla yapılandırılabiliyor. GM500 mouse 24,99$ fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

AOC Ilk Mekanik Oyun Klavyelerini Oyuncu Mouselarini ve Mousepadlerini Tanitti 4

16.000 DPI destekleyen bir Pixart 3389 sensör, 400 inç / sn izleme hızı ve 50G hızlandırmaya sahip olan AGM700, en talepkar kullanıcılar içindir diyebiliriz. Bu mouse aynı zamanda 50M tıklama dayanıklılığına ve RGB aydınlatması ile Omron anahtarlarını sunuyor. on-the-fly olan DPI anahtarı, kullanıcıların farenin hassasiyetine uygun gördükleri şekilde değiştirmelerini sağlarken, DPI sniper butonu onu hemen önceden belirlenmiş bir değere düşürüyor. Kullanıcılar, dahil edilen 5 adet 1 gramlık ağırlıklardan herhangi birisini kullanarak fareye ağırlık ekleyebiliyor. AGM700, 39,99$’lık fiyat etiketiyle ileri bir tarihte satışa sunuluyor.

AOC Ilk Mekanik Oyun Klavyelerini Oyuncu Mouselarini ve Mousepadlerini Tanitti 5

Son olarak, AOC aynı zamanda mikro dokulu kumaş yüzeye sahip bir RGB oyuncu mousepad’ini tanıttı, böylece fareler üzerinde rahatça kayabiliyor. Mousepad’in kritik anlarda hareket etmemesini sağlamak için kaymaz kauçuk bir taban kullanılıyor. Çevreleyen RGB ışık şeridi, 16,8 milyona kadar renk ve aralarından seçim yapabileceğiniz dört adet efekt içeriyor. Kullanıcılar, yerleşik 32-bit denetleyici sayesinde mousepad’in RGB aydınlatmasını AOC G-Tools aracılığıyla yapılandırabiliyor. AOC Agon AMM700 mousepad’i, 29,99$ fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

AOC Ilk Mekanik Oyun Klavyelerini Oyuncu Mouselarini ve Mousepadlerini Tanitti 6

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler