Perşembe, Nisan 18, 2024

Assassin’s Creed Valhalla’nın 30 dakikalık oynanış videosu ortaya çıktı ve kısa süre sonra kaldırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft‘un Assassin’s Creed oyunlarına bir yenisini ekleyeceği yeni oyunu Valhalla‘yı herkes dört gözle beklerken oyun için bir oynanış videosu ortaya çıktı.

Bu oynanış videosu ile bazı önemli detaylar ortaya çıktı!

Assassin’s Creed Odyysey sonrasında nasıl bir oyun karşımıza çıkacak merakla bekliyoruz. Assassin’s Creed Valhalla, açık dünya türünde bir oyun ve oyunda İngiltere’nin karanlık çağlarına tanıklık ederken aynı zamanda da oyunun açık dünya türünde bir oyun olmasından yararlanarak İngiltere’yi keşfe çıkabileceğiz.

assassins creed valhalla

Yaklaşık iki ay öncesinde paylaşılan tanıtım videolarından sonra çoğu oyuncu Assassin’s Creed Valhalla‘nın nasıl bir oyun olacağını merakla beklemeye başladı. Ortaya çıkan oynanış videosu ile bu merak bir miktar giderilecekti lakin video az önce YouTube üzerinden kaldırıldı.

Paylaşılan videonun görüntü kalitesi gerçekten kötüydü bunun sebebi ise videonun akıllı telefon kamerası ile çekilmiş olması. YouTube üzerinden en fazla 720p kalitesinde izleyebileceğiniz bu videonun kalitesini ne kadar artırırsanız artırın sonuç olarak kötü bir video kalitesiyle karşı karşıya kalacaktınız.

Valhalla AC

Video, Ubisoft tarafından yayımlanmadığı için az önce YouTube üzerinden kaldırıldı. Okuduğum bazı yorumlarda oyuncuların videoda gördükleri ayrıntılardan memnun kalmadıkları ortadaydı. Çoğu kişi oyun hakkında “Umarım Assassin’s Creed‘in son oyunu olmaz çünkü bizi büyük hayal kırıklığına uğrattı” gibisinden yorumlarda bulunmuş.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler