Perşembe, Nisan 25, 2024

ASUS ROG 10.yıl partisi bomba gibi geçti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dün ASUS bundan 10 yıl önce kurmuş olduğu Republic of Gamers (Oyuncu Cumhuriyeti) projesini kutlamak üzere Kadıköy Dorock XL‘de müthiş bir parti düzenledi. Etkinliğe sağolsunlar bizleri de davet ettiler biz de davete icabet ederek ekipçe katıldık. Peki ASUS ROG 10. yıl partisinde neler yapıldı ?

İlk olarak Dorock XL‘ye giriş yaparak soğuk havadan kendimizi arındırıp içeriye dalış gerçekleştirdik. Girişte ASUS ile birlikte çalışmalarını yürütmüş olduğumuz Onur Bey bizleri çok sıcak karşıladı. Sonrasında ise partinin olduğu bara giriş yaparak etkinliğe katıldık. Yarım saat fark ile geç geldiğimiz için başta yapılan çekilişi kaçırdığımız ve Pascal Nouma ile röportaj yapamadığımız için üzüldük. Fakat gerçekten performansın doruklarında bir parti yapıldı.

asus rog 10 yil partisi
Saat 19:30’dan 20:30’a kadar tanıdığımız pek çok dostumuz, abilerimiz ve arkadaşlarımız ile muhabbet ettik. Sonrasında ise Pascal Nouma ve Kaan Kural sahneye çıktı. Onun hemen öncesinde ise ASUS ROG yönetiminin ufak bir sunumu ve Bora ARAS‘ın konuşması vardı. Hemen ardından da Pascal ve Kaan Kural FIFA oynayarak kozlarını paylaştı. Bu içeriklerin hepsini tabii ki video haline getirdik ve hazırlıyoruz. Onu da ayrıca YouTube kanalımızdan bulabileceksiniz. Etkinliğin ilerleyen dakikalarında ise sahneye tekrardan Pascal Nouma ve DJ çıkarak müthiş bir şöleni bizlere yaşattılar.

asus rog 10 yil partisi 002

 

asus rog 10 yil partisi 004

 

asus rog 10 yil partisi 007
Parti akarken biz de aynı zamanda ASUS ROG serisinin canavarlarına göz atmayı ihmal etmedik. Gerçekten müthiş sistemleri partiye getirdikleri için buradan ASUS‘a teşekkür etmek istiyorum. Özellikle yeşil sıvı soğutmalı sistemden uzun zaman gözlerimi alamadığımı itiraf etmem gerekiyor.

Normalde biz etkinliklere katılırken ziyaretçilerin ne beklediğinden çok ne göreceği ile ilgileniyoruz. Zira bu sene facia ile geçen bir GameX 2016 fuarı yaşamıştık hatırlarsanız. ASUS bu etkinliğinde ise ROG serisinin dizüstü ve masaüstü oyuncu bilgisayarlarını sergilerken, aynı zamanda router, klavye, mouse ve kulaklıklarını da sergilemeyi ihmal etmemişler. Hali hazırda şuanda satışı bulunan G752/GL502 ve 2017’de satışa çıkacak olan ASUS ROG G11 ve GT51 masaüstü  bilgisayarlarını da test etme imkanımız oldu.

asus rog 10 yil partisi 003
Konu akıcı bir şekilde devam ediyor ama şu notumu eklemem lazım; ASUS oyunculara yönelik geliştirmiş olduğu bu sistemlerde gerçekten işini mükemmel yapıyor. Bunu kesinlikle firmayı övmek için söylemiyorum. Zira şu ROG serisinin güzelliklerine bir göz atacak olursanız, ne demek istediğimiz anlayabilirsiniz. Sistemler zaten son teknoloji olduğu gibi, GeForce GTX 10 serisi Strix grafik kartları kullanılıyor.

asus rog 10 yil partisi 008
Etkinlikte aynı zamanda 7.1 surround ses deneyimi sağlayan ROG Centurion oyuncu kulaklığı ve Hi-Fi efendisi Sonic Studio’da mükemmeldi. Bir de 8200 DPI ile MMO oyunları için tasarlanmış olan ROG Spatha gözümüzden kaçmadı. Gecede bir de VR deneyimi yaşayabilmemiz için ROG VR Ready sistemleri ile oyun deneyimlerini yaşadık. Hemen çaprazında ise Oculus Rift ve HTC Vive ile oyunlar oynanıyordu. Bizim Furkan’da denemek isteyince ortaya komik görüntüler çıktı. Zira zombileri öldürmek için Uzi kullanıp 2 km öteden ateş etmeye çalışırsa, olacağı buydu..

Kısacası ASUS ROG 10.yıl partisi gerçekten mükemmeldi. Zira etkinlikte çıktıktan sonra hala uzun zaman etkisinden çıkamadık. Bu arada DJ kardeşimizi de tebrik etmek lazım, her ne kadar mix yapmasa da güzel şarkılar seçmiş. Son olarak tekrardan ASUS Türkiye‘ye bu etkinlik için ben ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyoruz. Kapanışa geçmeden son olarak ufak bir serzenişte bulunmak istiyorum..

asus rog 10 yil partisi 006
Serzeniş ve kapanış

ASUS bizim gibi pek çok site sahibini, oyuncu takımını ve firmayı davet etmiş. Buraya kadar her şey iyi güzel. Ancak etkinlik bittikten sonra ASUS herkese bir basın bülteni geçti. Bu bültende “etkinlik hakkında görüşler ve değerlendirmeler” yer alıyordu. Bir Allah’ın kulu da etkinlik hakkında oturup bir şey yazmamış. Açıkçası ASUS dışında video çeken de bi biz vardık sanırsam.

Ne oldu ? oraya hepimiz eğlenmeye geldik doğru. Fakat arkadaş eliniz de taş mı tuttu ? Adamlar o kadar hazırlanmış, oturup bir kişi de haber yazmaz mı hadi videoyu geçtik..yakışmadı..Kimse tenezzül etmese de, ben tekrardan ASUS Türkiye’ye böyle güzel bir organizasyona imza attıkları için teşekkür ediyorum.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler