Cuma, Nisan 26, 2024

ASUS ROG Strix Helios Kasasını Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

ROG (Republic of Gamers) serisi ile oyuncuların tüm ihtiyaçlarını güçlü bir şekilde tek çatı altında buluşturan ASUS, seriye ev sahipliği yapacak olan ilk ROG Strix kasasını duyurdu. ROG Strix Helios isimli yeni kasa, şık tasarımı ve üst düzey donanım destekleri ile kullanıcılara sunuluyor.

Bilgisayar ve donanım üreticisi ASUS, ROG serisi ile birlikte son dönemin artan PC oyunculuğu pazarını domine etmeye devam ediyor. Bu noktada anakart; ekran kartı, monitör ve ekipmanların üretimine devam eden firma, ASUS imzalı tam sistem kurmak isteyenler için yeni ROG Strix Helios kasasını tanıttı. Seriye eklenen son ürünle birlikte oyuncular, RAM ve işlemci hariç tüm ekipmanı ASUS imzalı kurabilecek.

Dikkat Çekici ATX/EATX Tasarım

ASUS, tanıttığı yeni kasasında üç temperli cam bulunduruyor. Ön ve yan kenarlarda kullanılan temperli cam, alüminyum çerçeve ile birleşerek estetik bir görüntü sunuyor. Karartılmış siyah camlarla birlikte kasa mat siyah renge sahip. Ön camda tasarım RGB aydınlatma alanı konumlandıran ASUS, kasayı tam uyumlu Aura Sync ile destekliyor. 

ASUS ROG Strix Helios Kasasını Duyurdu1

ATX ve EATX boyutundaki kasa, Ryoujin serisi sıvı soğutuculara destek sunan bir yapıya sahip. Üst bölümde 360mm, ön bölümde ise 420mm boyutunda radyatörlere destek sunuluyor. Ayrıca PSU bölümünde de dikkat çekici ayrıntılar taşıyan kasa, kullanıcıların dikey ve yatay olarak konumlandırma yapabilecekleri ekran kartı dirseklerine de sahip.

Büyük cüssesi ile gösterişli bir profil çizen ASUS ROG Helios, oyun partileri için taşıma tutacaklarını da kasanın üzerinde konumlandırmış. Ayrıca kasa, yine üst bölüme konumlandırdığı RGB kontrolleri; USB 3.0 girişleri, kulaklık ve mikrofon ile birlikte Type-C ve fan kontrol ünitesine de sahip.

Yakın zamanda ülkemiz piyasasında da satışa sunulacağı düşünülen ROG Helios kasanın İngiltere satış fiyatının 249.99 Euro olduğu biliniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler