Cuma, Mart 29, 2024

Battle.net, 1 saatten fazla Bir Süre DDoS Saldırılarından Kurtuldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bunlar olurken, Activision Blizzard, DDoS saldırılarının ‘bazı oyuncular için yüksek gecikme ve bağlantı kesilmelerine neden olabileceğini’ söyledi.

battle net

Activision Blizzard Çarşamba günü Twitter’da Battle.net hizmetinin Dağıtılmış Hizmet Reddi (DDoS) saldırısından muzdarip olduğunu söyledi. Bir saatten biraz fazla bir süre sonra ise, izlediği saldırıların sona erdiğini bildirdi.

@BlizzardCS Twitter hesabından saat 19:11’de gönderilen ilk tweet’te şirket, saldırının “bazı oyuncular için yüksek gecikme ve bağlantı kopmalarına neden olabileceği” konusunda uyardı. Bu ilk tweet ile Tek bir saldırıdan bahsetti, ancak işlerin sona erdiğini bildiren, saat 20:29 da gönderilen ikincisi ise gelecek saldırılara atıfta bulundu.

Downdetector’daki kullanıcı raporlarına göre, oyuncular OverwatchWorld of WarcraftCall of Duty (tam olarak hangi başlık belirtilmemiş olsa da) ve Diablo III gibi oyunlarla ilgili sorunlar yaşıyorlardı.

Battle.net, Kasım ayında yaklaşık bir saat boyunca oyun oynamaya çalışan oyuncular için benzer şekilde sorunlara neden olan DDoS saldırıları yaşadı.

11 Mayıs da ise bu saldırıların sona erdiğini söyledi. Sorun yaşayanlarımız var ise şimdilik gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler