Perşembe, Nisan 25, 2024

Battlefield 6 için Yeni Bilgiler Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battlefield 6, en iddialı devam oyunlarından biri olacak. 2021 yılının son aylarına doğru geleceği de belirtilen oyun için yeni bilgiler de sızmış durumda. Paylaşılan bilgiler, çıkış tarihine aylar olmasına karşın bekleyenleri heyecanlandıracak bilgiler.

Battlefield 6 modern temasıyla geri dönüş yapacak

Yeni bilgilerin kaynağı sızıntılarıyla ünlü Tom Henderson. Daha önce birçok kez isabetli bilgiler verdiğini gördüğümüz isim, bu yıl çıkacak oyunun modern savaş dediğimiz yapıda olacağını belirtiyor.

Battlefield 3 serisinden hatırladığımız yapı sunulacak ve biraz daha teknolojik silahlarla karşı karşıya olacağız. Oyunun yapısı kadar oyun modları da çok konuşulacak çünkü 128 kişilik oyun modlarını göreceğimiz iddia ediliyor.

Ayrıca bu kez eski ve yeni nesil konsol oyuncuları bir arada olacak. Yani oyun hem yeni nesil oyun konsollarına uyumlu olarak çıkacak hem de eski nesil oyun konsollarına uyumlu olarak çıkacak. Ayrıca çapraz nesil desteği sayesinde kullanıcılar birbirleriyle oynayabilecekler.

Battlefield 6

Bu bilginin hemen arkasından merak edilen bir soruya da cevap verildi. Şimdi yeni nesil oyun konsollarının gücü ve yapabilecekleri ortada. Buna karşın PS4 gibi eski nesil konsolların yapabilecekleri de ortada.

Battlefield 6 yapımının eski nesil konsollara da uyumlu olacağının söylenmesi, acaba oyunda bir grafik sınırlaması mı olacak gibi bir düşünceye neden oldu. Fakat Henderson tarafından gelen bilgilere göre böyle bir durum olmayacak. Eski nesil konsollar için oyun ayrı, yeni nesil konsollar için ayrı geliştirilecek. Bekleyip göreceğiz. Yıl sonuna doğru yapımın gelmesi bekleniyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler