Cuma, Nisan 26, 2024

Bi Rahat Dur Adam: Elon Musk, Manchester United’ı Satın Alacağını Söyledi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geride bıraktığımız aylarda Twitter’ı satın almak istediğini söyleyen ve satın almak için bin takla atıp nihayetinde ise basit bir bahaneyle satın almaktan vazgeçtiğini söyleyen İnternet Girişimcisi Elon Musk, bu sefer ise Manchester United takımını satın almak istediğini dile getirdi.

Tanımayanlar için Elon Musk’ı bir özet geçelim; kendisi 270 milyar dolarlık dev serveti ile bugün “dünyanın en zengin insanı” ünvanına sahip. Musk, dün gece resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir tweette ilk etapta Açıkçası, Cumhuriyetçi Parti’nin sol yarısını ve Demokrat Parti’nin sağ yarısını destekliyorum! dedi.

elon musk manchester united satin aliyorum pch
Bi Rahat Dur Adam: Elon Musk, Manchester United'ı Satın Alacağını Söyledi! 2

Elon Musk’ın bu ilk tweetinden bir anlam çıkaramayan insanlar tweetin amacını düşünürken Musk’tan çokça beğeni alan bir başka tweet daha geldi: “Ayrıca Manchester United’ı satın alıyorum, rica ederim

Tabi ki bu mevzubahis satın alım tweetine gelen “Ciddi misin?” sorusuna karşı Elon Musk “Hayır” cevabını vererek insanları şakaladığını resmi olarak doğrulamış oldu. Fakat Musk, gerçekten bir futbol takımı alacak olursa bunun elbette Manchester United olacağını çünkü çocukken favori takımı olduğunu söyledi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler