Cuma, Nisan 19, 2024

Bing, Alışveriş Yapma Deneyimini Güncelleştiriyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım devlerinden Microsoft, arama moturu Bing’e yakın zamanda Quotient dijital kupon deneyimini entegre edecek. Bu entegrasyon ile birlikte, Bing müşterileri Quotient’in ağ mağazalarından kuponlara erişebilecek ve bunları kullanabilecek ve kısa süre sonra geri ödeme indirimleri yapabilecek.

Quotient CEO’su ve Kurucusu Steven Boal, konu hakkında şu sözleri paylaştı:

“Çok daha geniş bir kitleye – bu durumda, Bing’i çevrimiçi ve uygulamada kullanan herkes – tasarruf sağlamak bizim için önemli bir stratejik önceliktir. Bu, bu zorlu ekonomik dönemde değer aramaya devam eden tüketiciler için özellikle önemlidir. Markalar, bu ortaklık sayesinde promosyonların daha fazla ulaştığını görecek ve perakendeciler, halihazırda web sitelerinde bulunan promosyonların birçoğundan Bing kullanan herkes tarafından yararlanabilecek. Gelecekte bunun gibi daha fazla entegrasyon duyurmayı dört gözle bekliyoruz.”

Microsoft Bing uygulamasındaki yeni kupon deneyimine bugün itibariyle Bakkal sekmesinden erişim sağlayabilirsiniz. Nakit iade indirimleri, önümüzdeki aylarda Bing arama yoluyla sunulacak. Özelliğin ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler