Cuma, Nisan 26, 2024

BIOSTAR, Gaming X RGB DDR4 RAM’lerini Piyasaya Sürdü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Donanımlarını kendi başına seçip kendi isteğine göre masaüstü bilgisayarlarını kuranlar için doğru markayı seçmenin gerçekten önemli olduğunu biliyorsunuz. Örneğin, RAM’iniz, güç kaynağınız veya depolama alanınız için bilinmeyen bir şirketi seçerseniz, sorunlarla karşılaşma olasılığınız çok yüksektir. Bu yüzden her zaman saygın markalara bağlı kalmanız tavsiye edilir – yaşanan çökmelerde sorun giderme ile sonuçlanırsanız ettiğiniz birkaç kuruş tasarrufa asla değmez.

BIOSTAR, uzun süredir piyasada olan güvenilir şirketlerden bir tanesi ve özellikle anakartları sistem üreticilerinin dünyasında oldukça popüler. Bugün ise, hem meraklıların hem de oyuncuların kesinlikle sevmesi gereken güzel ve bir o kadar da yeni DDR4 belleklerini piyasaya sürüyor. “Gaming X” adı verilen bellek, güzel RGB ışıklandırmalı ısı dağıtıcılarla donatılmış durumda.

biostar ram ddr4
BIOSTAR, Gaming X RGB DDR4 RAM'lerini Piyasaya Sürdü! 3

BIOSTAR konu ile alakalı olarak şu sözleri dile getirdi: “Oyun ve içerik oluşturma için son derece optimize edilmiş yeni RAM modülleri, olağanüstü performans ve güvenilirlik ile iş dünyasının en iyisidir. En yeni DDR4 RGB Gaming X serisi RAM’ler, 8 GB bellek taşıyan tek bir çubukla tek ve çift çubuklu Kitler halinde piyasaya giriyor BIOSTAR, kullanıcılar 3200Mhz ve 3600Mhz saat hızları arasında seçim yapabilir ve 4000Mhz’ye kadar olan modülleri kolaylıkla overclock edebilir.”

Şirket ayrıca, “Bu RAM’ler Intel veya AMD sistemleri için harika ve piyasadaki her şeyden daha hızlı ve daha güvenilir performans gösteren BIOSTAR sertifikalı DDR4 OC bellek yongaları taşıyor. Son derece özelleştirilebilir, yeni bellekler BIOSTAR’ın RGB kontrol yazılımıyla iyi çalışıyor. böylece kullanıcılar en sevdikleri ışıklandırma renkleri ve desenleri arasında seçim yapabilirler. “ dedi.

biostar ram ddr4 3
BIOSTAR, Gaming X RGB DDR4 RAM'lerini Piyasaya Sürdü! 4

BIOSTAR Gaming X RGB DDR4 RAM teknik özellikleri:

  • Bellek: DDR4
  • Spec: UDIMM
  • Kapasite: 8GB / 16GB
  • Hız: 3200MHz / 3600MHz
  • Kanal: SINGLE, 8GB (8GB x1) / DUAL, 16GB (8GB x2)
  • Soğutucu: RGB
  • Gerilim: 1.35V
  • CAS Gecikmesi: 18-22-22-42

Kaynak: BIOSTAR launches Gaming X RGB DDR4 RAM (betanews.com)

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler