Cuma, Mart 29, 2024

Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone silahları yeni güncelleme ile yeniden ayarlanacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yakın zaman önce Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone‘un 4. sezonuna girdik. Bu süreçte oyundaki silahlara yeni ayarlamalar getirilecek ve güç dengesi yeniden belirlenecek. Infinity Ward, sezon ortasında gelecek güncellemeler ile silah dengesinde bazı değişikliklere gideceklerini söylediler.

Joe Cecot’un tasarım direktör ortağı, sezon ortasında yapılan güncelleme ile birlikte yeni bir “silah ayarlama”nın geleceğini doğruladı. Oyuncular oyundaki saldırı tüfeklerini şu anda battle royale modundaki dengeyi bayağı bozduğunu iddia ediyor.

call of duty warzone a fortnite benzeri 13151468 amp

Oyunculardan gelen bir diğer şikayet ise Grau ile M4. Ölüm kameralarının 90%’ının Grau olduğundan şikayet eden oyuncular aynı zamanda M4’e 3 kere ayarlama getirildiğini fakat hala çok güçlü olduğunu belirtiyor.

Modern Warfare ve Warzone’un 4. sezonuna yaklaşık 10 gün önce başladık. Warzone Rumble adında yeni bir 50v50 modu ile üç yeni maç içi etkinlik oyuna geldi. Modern Warfare ise çeşitli düzeltmeler aldı. Güncellemeler arasında 2v2 modu olan “Trench Most Pit” modu da yer alıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler