Cuma, Nisan 19, 2024

Crash Bandicoot 4 It’s About Time İnternet Sorunu ile Gündemde

Paylaş

silkroad gaminggentr

Crash Bandicoot 4 It’s About Time, konsollardaki eğlenceyi PC’ye taşımak için geldi. Oyun daha ilk günden başarılı bulundu ve satış ivmesi de iyi gidiyor. Fakat oyunun PC sürümüne erişin kullanıcıların şikayetçi olduğu bazı noktalar var.

En başta internet bağlantısının zorunlu olarak sunuluyor olması. Mantığa baktığınız zaman yapımda öyle sürekli aktif bir bağlantıya ihtiyacınız yok. Fakat işleyişe baktığınızda öyle değil. Oyun sizden sürekli internet bağlantısı istiyor.

Crash Bandicoot 4 It’s About Time internet bağlantısı için güncelleme alacak mı?

Oyuna girerken online değilseniz, yani aktif bir internet bağlantınız yoksa sorun yaşıyorsunuz. Aynı şekilde oyunda kaldığınız her anda internet bağlantınızın aktif olması gerekiyor. Peki bu niye gerekli? Çünkü oyunda DRM koruması olduğu söyleniyor ve korsana karşı böyle bir ek koruma sunulduğu düşünülüyor.

Crash Bandicoot 4 It's About Time

İşin ilginç yanı böyle olmasına rağmen, oyunun EMPRESS tarafından kırıldığı ve korsana yenik düştüğü de söylenmekte. Haliyle internet bağlantısı zorunluluğunun pek bir amacı kalmamış olabilir. Bu konuda bir güncelleme gelir mi ya da oyunun kırılması konusunda bir açıklama gelir mi göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler