Cuma, Nisan 26, 2024

Days Gone için PC Sürümü Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 4 oyunları içerisinde, adını efsaneler arasına yazdırmış olan Days Gone için iyi haberler var. 2019 yılında çıkmış bir oyun için bu saatten sonra nasıl iyi bir haber gelebilir diyebilirsiniz.

Zaten bu kez haberimiz konsol sahipleri için değil. Bu kez PC oyuncularını sevindirecek gelişmeler var. Öyle ki oyunun PC sürümü doğrulandı.

Days Gone, PC sürümüyle geliyor

2019 yılının en çok konuşulan ve sadece PlayStation konsollarına özel olarak çıkan yapım, şimdi de bilgisayarları şenlendirecek. Sony’nin yaptığı doğrulama açıklamasıyla gündeme gelen konu, şimdiden oyuncuları heyecanlandırmış durumda.

Days Gone

Çünkü oyunun PC sürümü hakkında öyle detaylar veriliyor ki her detay biraz daha heyecan yaratıyor. Şu an Steam üzerinden sayfası da açılan oyun için sıkı bir çalışma var. Bend Studio’nun verdiği bilgilere göre başta grafiklere ve optimizasyona odaklanılacak.

Days Gone

Çok iddialı grafiklere sahip olacak oyun, FPS kilidi olmadan gelecek ve ultra geniş ekranlar için de uyum sunacak. Sadece bu bilgiler bile heyecan yaratıyor ama işte lafta kalmadı. Steam sayfasında söylenen bu yapıyı yansıtan görseller de paylaşıldı. Açıkçası bu görsellerde iddialı açıklamaları desteklemekte.

Days Gone

2021 İlkbahar aylarında çıkacak oyun için istek listesinin açıldığını da ekleyelim. İsterseniz Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve istek listesine kayıt olabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler